Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №655 від 08.05.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Зупинили автівку…

Поблизу села Житин Рівненського району працівники Державтоінспекції зупинили автомобіль “VOLKSWAGEN GOLF” з зовнішніми технічними пошкодженнями.

Правоохоронці відразу помітили, що при спілкуванні 27-річний водій та два пасажири помітно нервують, що викликало підозру у працівників ДАІ. На запитання інспекторів, звідки їдуть чоловіки, ті відповіли, що з рибалки.

Оглянувши автівку, правоохоронці виявили в салоні пакет з камінцями жовто-коричневого кольору, зовні схожими на бурштин, вагою близько одного кілограма.

Затримали грабіжників

До міліції повідомив 23-річний Юрій, що двоє невідомих молодиків на вулиці Шкільній нанесли йому тілесні ушкодження та заволоділи мобільним телефоном.

Оперативники відразу спрямували всі сили й засоби на встановлення та розшук осіб зловмисників. Як виявилося, до такого ганебного вчинку причетні 24-річний та 21-річний здолбунівчани.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за грабіж. Триває досудове розслідування. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до чотирьох років.

Вилучили вибухівку

Правоохоронці під час огляду помешкання 47-річного Анатолія з села Комарівка виявили саморобні вибухові пристрої на основі аміачної селітри.

Три пляшки ємністю п’ять літрів, заповнені сипучою речовиною сріблястого кольору, скляну банку з речовиною сірого кольору в гранулах міліціонери направили на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в Рівненській області.

Як пояснив Анатолій, він виготовляв та зберігав вибухові пристрої для глушіння риби. Відкрито кримінальне провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

08.05.2014



Рівне-Ракурс №10 від 08.05.2014p. 
На головну сторінку