Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №656 від 15.05.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню

Троянди з курячого філе

інгредієнти: грудки курячі - 2 шт., сало (скибки) - 8-10 шт., часник (зубки) - 1 шт., морква - 1 шт., спеції для курки, сіль, сметана, олія, зубочистки.

Приготування: Нарізати м’ясо та сало на смужки повздовж товщиною близько 1 см. Посипати м’ясо спеціями, посолити, додати сметану – вимішати. Залишити в холодильнику протягом години. Скибочки сала присипати сіллю та червоним перцем. Моркву натерти на тертці, вичавити зубчик часнику, додати сметану й вимішати. М’ясо розстеляємо, викладаємо сало, зверху - моркву й закручуємо рулетом, скріплюємо зубочисткою. Смажимо на рослинній олії наші “трояндочки” з обох сторін до повної готовності.
15.05.2014Піка



Рівне-Ракурс №10 від 15.05.2014p. 
На головну сторінку