Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №659 від 05.06.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Велодень

Негода “Велодню” не завада

Негода “Велодню” не завада

Традиційний Всеукраїнський “Велодень - 2014” у Рівненській області відбувся попри інтенсивний дощ, що не вщухав ні на мить більше доби. Дощ іде, а велосипедисти їдуть.

Зокрема, у Рівному вони зібралися, як і в попередні роки, на майдані Незалежності. Щоправда, організаторам довелося значно скорегувати програму заходу, відмовившись від проведення конкурсів та естафет. Проте основне його дійство, велопробіг вулицями міста, відбулося.

Звичайно, злива вплинула на його масовість, зруйнувавши сподівання організаторів на подолання тисячної позначки кількості учасників. З року в рік вона невпинно зростала. Торік їх було понад 900. Тож були всі підстави сподіватися на новий рекорд масовості. Однак ще жодного року “Велодень” не проходив за таких несприятливих погодних умов. Тим не менше, вони не зупинили близько сотні ентузіастів пересування на велосипеді, які, одягнувши дощовики, а дехто й просто ігноруючи негоду, проїхали за запланованим маршрутом вулицями обласного центру, пропагуючи активний спосіб життя. Рівненські велосипедисти продемонстрували відданість своїм переконанням, яку не здатні похитнути тимчасові труднощі.

Підбадьорити велосипедистів та підняти їм настрій намагалися самодіяльні музиканти та співаки.

Організатори “Велодня” - Спілка велосипедистів Рівного, магазин велосипедних запчастин “Рівело” та комунальний заклад “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради - відзначили найбільш активних учасників заходу. Зокрема, найрішучішим, які прибули на захід першими, дісталися абонементи на безкоштовне відвідування фітнес-клубу “Manhattan”.

Найстарший та наймолодший учасники велопробігу отримали подарунки від відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

05.06.2014Петро Мимо



Рівне-Ракурс №10 від 05.06.2014p. 
На головну сторінку