Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №660 від 12.06.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Кубок області

У першому півфіналі - мирна угода

1 гра півфіналу, 4 червня. ФК “Малинськ” - “Маяк” (Сарни) - 0:0.

Цікаво, що протягом семи останніх днів малинська та сарненська команди змушені будуть грати між собою тричі – двічі в Кубку та раз у чемпіонаті.

Щодо звітного поєдинку, то, як повідомили в обласній федерації футболу, затяжні опади призвели до того, що напередодні першого матчу суперників дренаж поля в Малинську не витримав, і місцями поле перетворилося на болото, в якому стояла вода, і м’яч зовсім не стрибав, а просто зупинявся на місці. Щоправда, таким специфічним погоднім подарунком не змогла скористатися жодна з команд, адже ці “баюри” іноді зривали доволі перспективні атаки. Загалом же обидві сторони погодилися, що такі погодні умови не були на руку жодному з колективів, а навпаки, не дозволили повністю продемонструвати свою майстерність.

Щодо перебігу матчу, то в основному на полі точилася жорстка чоловіча боротьба, але гольові моменти можна порахувати на пальцях однієї руки. У першому таймі переважали господарі. Футболісти Малинська більше грали на половині поля суперника. Щоправда, й Олександра Симоновича у воротах суперник турбував украй мало. Вартий уваги лише один удар у поперечину воріт сарненчан.

У другій половині зустрічі все змінилося до навпаки. Уже сарненчани, за рахунок традиційно кращої фізичної підготовки та проведених замін, “висіли” на воротах Юрія Балаушка. Але, знову ж таки, моментів, щоб відкрити рахунок, в обох команд було вкрай мало. Відзначимо удар Артема Українця із штрафного, коли м’яч влучив у стійку та відлетів у поле.

Тож перший раунд триматчевого протистояння між ФК “Малинськ” та “Маяком” завершився безгольовою нічиєю.

Нагадаємо, що другою парою півфіналу Кубка області стала пара ФК “Садове” – “ОДЕК”.

12.06.2014Петро Мимо



Рівне-Ракурс №10 від 12.06.2014p. 
На головну сторінку