Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №251 від 02.08.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Не просто розвага

Граємо в пейнтбол?

Граємо в пейнтбол?

Відкриття першого у нашому місті пейнтбольного клубу - подія непересічна, цікава та інтригуюча. Тепер пейнтбол - розвага, що доступна кожному жителю Рівного. На відкритті клубу “Хамелеон” з кореспондентом “РР” спілкувався один із його організаторів - Дмитро МАЦНЄВ.

- Дмитре, кому належить ініціатива створення клубу і чому назвати його вирішили саме “Хамелеон”?

- Така ідея спала на думку мені та ще двом моїм друзям. Після того, як самі спробували пейнтбольного адреналіну, вирішили заснувати клуб і в Рівному, причому за власні кошти. Назву також вигадували колегіально. Усім сподобалося “Хамелеон” - ця тваринка міняє колір залежно від середовища. Так само в пейнтболі: щоб перемогти, треба завжди вміти пристосуватися до умов, в яких доводиться грати, та до суперника.

- Скільки коштуватиме таке задоволення?

- У будні дні рівняни зможуть позмагатися у нашому клубі за 50 гривень до 17.00 та за 60 гривень - після 17.00. У вихідні дні ціна становитиме 70-75 гривень. У вартість входить один камуфляжний костюм, маркер та сто кульок. Бажано, звісно, домовлятися з організаторами наперед, хоча би за кілька годин.

- “Хамелеон” - перший пейнтбольний клуб у Рівному, та не в області. Чи співпрацюєте ви з іншими такими закладами?

- Поки-що ні, клуб тільки-но відкрився. Певні зв’язки підтримуємо лише із львівською федерацією. Наразі ми не маємо навіть постійної команди, все це у планах.

- Які турніри плануєте провести найближчим часом?

- Сподіваємося восени організувати турнір журналістів. Крім того, спробуємо створити пейнтбольну бізнес-лігу. Якщо матимемо достатньо відвідувачів, обов’язково проводитимемо тут і всеукраїнські турніри за участю найкращих команд регіону та країни.

- Чи маєте ви якісь плани, пов’язані із зростанням потенціалу клубу, збільшенням кількості майданчиків?

- Це залежить від того, чи цікавитимуться пейнтболом рівняни. Якщо “Хамелеон” стане популярним серед жителів міста, плануємо створити ще й закритий майданчик (під дахом). Хоча, на відкритому повітрі можна грати як влітку, так і взимку. А ще збираємося створити майданчик для гри сім на сім.

02.08.2006Роман СВИРИДА

Адреса клубу “Хамелеон”: м.Рівне, вул.Д.Галицького, 13 (напроти МЕГУ, спорткомплекс “Форт”), тел.: 8 (095) 477-83-28,

8 (096) 307-66-06



Рівне-Ракурс №10 від 02.08.2006p. 
На головну сторінку