Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №663 від 03.07.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню

Кабачки “Вогник”

Кабачки “Вогник”

Інгредієнти: кабачки - 1 кг, томати - 250 г, сіль морська - 5 г, цукор - 10 г, петрушка 50 г, часник (зубок) - 5 шт., перець чилі - 1 шт., олія оливкова - 50 г.

Приготування: кабачки нарізати кружечками завтовшки 1/2 см. Томати “пюрирувати” в блендері. У сотейнику змішати пюре з томатів, сіль, цукор, оливкову олію. Довести суміш до кипіння. Кабачки порційно, в один ряд, викласти в сотейник. Тушкувати 10 хвилин на середньому вогні. Таким чином приготувати всі кабачки. Готові кабачки викласти рядками в глибокий посуд. Кожний ряд присипати подрібненою петрушкою з часником і перцем чилі. Щільно закрити посуд і дати кабачкам настоятися протягом декількох годин. Подавати кабачки охолодженими.
03.07.2014



Рівне-Ракурс №10 від 03.07.2014p. 
На головну сторінку