Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №664 від 10.07.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Протест

“Свобода” біля суду

Минулої п’ятниці біля міського суду в Рівному активісти “Свободи” демонстративно протестували проти рішення, за яким поновлено на роботі скандально відомого лікаря Рівненського перинатального центру Степана Лічнера.

За словами людей, цей лікар дозволяв собі пиячити на робочому місці. Нагадаємо, що в травні цього року після відвідання перинатального центру комісією обласного управління охорони здоров’я, начальник з медичної частини та завідувач пологового відділення Степан Лічнер написав заяву на звільнення за згодою сторін. Подейкують, що на нього поскаржилась пацієнтка, якій перед кесаревим розтином здалося, що головлікар на роботі нетверезий. Інша версія - його підлеглі поінформували вище керівництво про подібний факт. А вже через місяць лікар оскаржив своє звільнення з роботи через суд.

А ще рік тому його затримали з хабарем за працевлаштування акушерки. Терміну ув’язнення він не отримав, права обіймати керівні посади його тоді не позбавили, лише присудили сплатити штраф у сумі 17 тисяч гривень.

Під стінами міського суду учасники акції розіграли сценку з майбутніми породіллями та нетверезим лікарем, маючи на меті показати ситуацію, що склалася в Рівненському перинатальному центрі, і висловивши таким чином свою позицію стосовно судді, який виносив рішення про поновлення лікаря на роботі. Один з медичних працівників закликав громадян не давати хабарів лікарям, які отримують від держави за свою роботу платню.

10.07.2014Валентин КОТИК



Рівне-Ракурс №10 від 10.07.2014p. 
На головну сторінку