Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №664 від 10.07.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Кубок області

“ОДЕК” у фіналі

6 липня, півфінал. Матч-відповідь. “ОДЕК” (Оржів) – ФК “Садове” - 2:0 (перша гра – 2:1).

Минулої неділі визначились другий фіналіст Кубка області з футболу. До сарненського “Маяка”, який потрапив до фіналу раніше, прогнозовано приєднався “ОДЕК”.

Щодо самого другого півфінального матчу Оржева з ФК “Садове”, то молоді футболісти клубу з Гощанщини гру в Оржеві практично провалили. Особливо відчутною була перевага господарів у першому таймі.

На 26-ій хвилині форвард господарів Віктор Газицький самотужки скористався безпорадністю оборонців та воротаря гостей і відкрив рахунок. А остаточно “добив” садівчан епізод на 29-ій хвилині поєдинку, коли затяжна атака “ОДЕКа” завершилась прострілом вздовж воріт. Знаходячись у карному майданчику, інший нападник оржівців Віктор Каращенко, вдало підставив ногу. Після цього голу гра фактично вже була зроблена.

Після перерви гості заграли активніше і все частіше почали турбувати Юрія Кособуцького, але ефективно розпорядитися м’ячем на завершальних стадіях атак вони так і не спромоглися. Щодо “ОДЕКа”, то команда грала “по результату” - було видно неозброєним оком, що футболісти з Оржева при потребі спроможні суттєво “додати обертів”.

У підсумку, без особливих зусиль та впевнено “ОДЕК” довів матч до закономірної перемоги - 2:0, здобувши таким чином путівку до фіналу Кубка області, де і зустрінеться з сарненським “Маяком”.

До речі, цей фінал стане для “ОДЕКа”, який шість разів володів Кубком області, першим за останні чотири роки. Вирішальна битва за цей трофей відбудеться на День Незалежності, 24 серпня, а ось час та місце проведення матчу Рівненською обласною федерацією футболу буде визначено найближчим часом.

10.07.2014Петро Мимо



Рівне-Ракурс №10 від 10.07.2014p. 
На головну сторінку