Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №666 від 24.07.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Дороги хоробрих

Батьківщиною мобілізовані

Батьківщиною мобілізовані

Рівнянин Олександр ОХОТА 30-тонним бензовозом “МАЗ” компанії “ОЛАС” забезпечує бойові вильоти вертольотів у зоні АТО

До лав Збройних Сил мобілізують не лише людей, а й автотранспорт. 30-тонний бензовоз МАЗ, який належить компанії “ОЛАС”, замість автомобільного дизпалива на АЗС Рівненщини нині доставляє авіаційне пальне для заправки вертольотів Бродівської окремої бригади армійської авіації 8-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України, задіяної в Антитерористичній операції на Сході нашої держави. Цивільні номери транспортного засобу поміняли на армійські та передягли у військову форму його господаря - водія цієї ж компанії Олександра ОХОТУ (на фото).

Олександр Григорович з 3 квітня, уже майже чотири місяці, несе службу водієм батальйону аеродромно-технічного забезпечення однієї із кращих українських частин бойових гвинтокрилів. Саме на її базі у 1995 році готували перший вертолітний загін, який виконав миротворчу місію у колишній Югославії. Із Бродів було відправлено перший вертолітний загін у Косово. Сотні військовослужбовців цієї частини представляли нашу країну у миротворчих місіях, зокрема у Ліберії та Кот-д’Івуарі. Також тут проходять службу найбільше військових льотчиків першого класу.

Для водія першого класу Олександра Охоти велика честь захищати Батьківщину разом з такими досвідченими повітряними асами. По 600 кілометрів на день під палючим сонцем долає він дорогами східних регіонів України, забезпечуючи авіаційним пальним бойові вильоти гвинтокрилів у зоні АТО. Місцеві жителі допомагають бродівським військовикам продуктами, а один підприємець навіть хоче придбати необхідні запчастини для бензовоза.

У вівторок, коли ми спілкувалися з Олександром Григоровичем, його внучці виповнився рік. Підступні дії донбаських терористів та російських диверсантів, спрямовані на порушення територіальної цілісності та руйнування економіки України, відірвали чоловіка від родини і мирної праці, від дружнього колективу компанії “ОЛАС”, в якій дружина мобілізованого регулярно отримує його заробітну плату, від родичів, близьких друзів і колег, які в суботу, 26 липня, неодмінно привітають дбайливого батька та дідуся, сумлінного трудівника і хороброго воїна з 50-річчям.

“Усі ми сердечно бажаємо ювіляру щастя, здоров’я, безаварійних рейсів, а головне - живим та неушкодженим повернутися до Рівного з Антитерористичної операції, успішного завершення якої з нетерпінням очікує вся Україна, вся Європа, весь світ”, - зазначив у розмові з кореспондентом “Рівне Ракурса” координатор ТМ “ОЛАС” Віталій ПЕРШОГУБА.

24.07.2014Олесь ДУБОВИК



Рівне-Ракурс №10 від 24.07.2014p. 
На головну сторінку