Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №667 від 31.07.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню

Маринований гострий перчик

Маринований гострий перчик

Інгредієнти: 0,5 кг гіркого перцю, 1 стакан оцту, 3 ст.л.цукру (з верхом), 2 ч.л. солі, кілька горошин перцю, 1 лавровий листочок.

Приготування: На одну баночку 0,5 л потрібно помити 0,5 кг гіркого перцю, почистити від насіння та перегородок. Закип’ятити 1,5 л води, кинути в неї перець, закрити кришкою, виключити вогонь та залишити на 10-15 хвилин.

Маринад: 1 стакан оцту, 3 ст.л.цукру (з верхом), 2 ч.л. солі, кілька горошин перцю, 1 лавровий листочок. Все закип’ятити.

В підготовлені стерилізовані банки викласти перець (воду зцідити), залити гарячим маринадом, закрити кришками.

Через два тижні можна пробувати. Дуже смакує з м’ясними стравами, як наповнювач до піцци та й просто на підсушеному багеті зі шматочком сиру.

Зберігати краще в прохолодному місці 3-4 місяці.

31.07.2014



Рівне-Ракурс №10 від 31.07.2014p. 
На головну сторінку