Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №251 від 02.08.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Офіційно

Високі державні нагороди

Згідно з Указом Президента України, цими днями було нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня, ветерана органів внутрішніх справ міста Рівне Василя Ткаченка. Як вказується у поданні, - за мужність, самовідданість, високий професіоналізм, виявлені під час ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, вагомі трудові досягнення у реалізації важливих соціальних та природоохоронних державних програм.

Голова Рівненської облдержадміністрації Віктор Матчук вручив також нагороди та відзнаки ряду інших громадян області. Серед них - рівнянин, заступник начальника служби водопровідного господарства “Рівнеоблводоканалу” Андрій Козлюк, вклад якого відзначено званням “Заслужений працівник сфери послуг України”.

За материнську самовідданість, народження та зразкове виховання дітей у сім’ї, забезпечення умов для всебічного їх розвитку присвоєно почесне звання “Мати-героїня” матерям Рівного, Рівненського та Володимирецького районів області. Троє з них - Оксана Андрійчук з Рівного, Лідія Бабчанік із с. Собіщиці Володимирецького району і Оксана Супрунець із смт Квасилів Рівненського району - виростили по одинадцять дітей.

02.08.2006За інформацією прес-служби Рівненської облдержадміністрації



Рівне-Ракурс №10 від 02.08.2006p. 
На головну сторінку