Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №668 від 07.08.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

“Кінці у воду” сховати не вдалося

До Хрінників улітку з’їжджаються відпочивальники звідусіль. Хтось відпочити, інші - оздоровитись, а дехто… покращити свої статки... за рахунок перших і других. Переслідуючи таку ж мету, навідався до села і 31-річний Денис з Рівного.

Він зупинився у будиночку, куди на сезон заселяються відпочивати дітлахи з різних районів області. Про його “промисел” правоохоронці дізнались, коли з’ясовували обставини крадіжок у трьох хлопчаків, що мешкали із ним по сусідству. Діти так поспішали до води, що залишили мобільні телефони у відчиненій кімнаті, а, повернувшись, не знайшли їх.

Намагаючись уникнути зустрічі зі слідчо-оперативною групою, досвідчений злодій поспіхом покинув оплачені “апартаменти”, навіть не добувши там кількох днів. Проте правоохоронці оперативно його розшукали.

За фактами крадіжок, вчинених повторно, чоловіку вже оголошено про підозру в скоєнні цих злочинів. Після проведення запланованих слідчих дій телефони буде повернуто власникам. Зловмиснику за скоєне загрожує позбавлення волі терміном до п’яти років.

Правоохоронці також встановили, що у липні слідчі Рівненського міськвідділу міліції оголосили Денису про підозру у вчиненні ще трьох крадіжок господарських інструментів та мобільних телефонів у мешканців обласного центру.

07.08.2014



Рівне-Ракурс №10 від 07.08.2014p. 
На головну сторінку