Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №668 від 07.08.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню

Кабачкова ікра

Кабачкова ікра

Інгредієнти: 4 кг кабачків, 1,5 кг цибулі, 2 кг помідор, 2 ч.л. солі, 3 ст.л. цукру, 3 ст.л. оцту, 100 мл олії (для смаження).

Приготування: Цибулю чистимо, ріжемо довільної форми, обсмажуємо тільки до прозорого стану, додаємо порізані помідори, смажимо ще хвилин 5-7. Викладаємо в каструлю. Миємо, ріжемо кабачки. Злегка обсмажуємо. Помішуємо, на кожну порцію вистачає 10 хвилин. Складаємо в каструлю з помідорами. Ставимо на маленький вогонь, закриваємо кришкою і тушкуємо 30 хвилин. Додаємо сіль, цукор, оцет. Тушкуємо ще 20 хвилин. Знімаємо з вогню і ще гарячим пробиваємо блендером. Розкладаємо в стерилізовані банки, закатуємо. З цієї порції виходить 9 півлітрових банок.
07.08.2014



Рівне-Ракурс №10 від 07.08.2014p. 
На головну сторінку