Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №252 від 09.08.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Віват, ювіляр!

Артерії для газу і води

Артерії для газу і води

прокладають фахівці ЗАТ »Рівнеагроспецмонтаж»

День будівельника - професійне свято, яке відзначає вся наша країна, що розбудовується. У нинішньому році для працівників ЗАТ “Рівнеагроспецмонтаж” воно є особливим: підприємству виповнюється 35 років.

За три з половиною десятиріччя пройдено складний шлях розвитку. Колективу довелося ударно попрацювати у часи стабільного розвитку і важко виживати у періоди перманентної кризи. А почалася історія підприємства з того моменту, коли у 1971 році було створено будівельно-монтажний трест “Рівнесільгоспмонтаж”. Метою його створення було виконання будівельно-монтажних робіт на об’єктах системи “Сільгосптехніка”, впровадження механізованих процесів на основних сільськогосподарських об’єктах. Із розпадом соціалістичної системи господарювання настав момент, коли потрібно було змінити форму власності. Тоді на основі тресту було засноване закрите акціонерне товариство “Рівнеагроспецмонтаж”, основним видом діяльності якого була газифікація сільськогосподарських об’єктів Рівненщини.

Найскладнішими для товариства виявилися часи “застою” будівельної галузі наприкінці 90-х років минулого століття. “Підйом” довелося починати майже з нульової відмітки: у власності підприємства залишилися дві вантажівки і один екскаватор (для порівняння: сьогодні автопарк “Рівнеагроспецмонтажу” складається з чотирьох КАМАЗів, трьох УАЗів і восьми екскаваторів).

За роки розвитку сфе-

ра діяльності підприємства значно розширилася. Нині ЗАТ “Рівнеагроспецмонтаж” спеціалізується на виготовленні металоконструкцій, виконує роботи з антикорозійної ізоляції труб, надає автотранспортні послуги, виконує проектні і монтажні роботи із газифікації, опалення, водопостачання і водовідведення.

“Рівнеагроспецмантаж” успішно впроваджує нові технології. Наприклад, у сучасних пластмасових водопровідних трубах, що мають гарантію якості 50 років, вода не іржавіє, добре зберігає свої природні властивості. Саме з таких труб змонтовані фахівцями “Рівнеагроспецмонтажу” водопроводи на солодовому заводі у м.Славута, технічних об’єктах Новоград-Волинського тощо.

Товариство “Рівнеагроспецмонтаж” першим на Рівненщині почало виконувати роботи із газифікації населених пунктів області. Відтоді його працівниками побудовані та здані в експлуатацію сотні кілометрів газових мереж, газифіковані десятки тисяч помешкань, промислові підприємства. Буквально три тижні тому запалав газ у новій, третій печі ЗАТ “Консюмерс-Скло-Зоря”, газопровід до якої проклали робітники і спеціалісти ЗАТ “Рівнеагроспецмонтаж”.

І все це - здобутки невтомної праці колективу, у складі якого понад 105 кваліфікованих спеціалістів. Ці люди є найбільшою цінністю “Рівнеагроспецмантажу”. Поруч з тими, хто має за плечима вагомий трудовий стаж, а це - майстер лінії ізоляції труб Анатолій Шорсткий, ізолювальник Микола Поліщук, начальник автотранспортного цеху Анатолій Бабич, шофери Василь Лецкалюк, Михайло Шевчук, - відмінно працюють молоді спеціалісти: майстри будівельно-монтажних дільниць Тетяна Савкова, Роман Стафійчук, Олександр Євчук. Їхня праця приносить вагомі позитивні результати.

В умовах економічної нестабільності, що тривалий час панує на українському ринку, основним завданням керівництва ЗАТ “Рівнеагроспецмонтаж” є забезпечення життєдіяльності підприємства, збереження майнового комплексу, утримання його в належному стані. Ці прагнення молодого директора Романа Мельника, який нещодавно очолив ЗАТ “РАСМ”, підтримує колектив професіоналів: головний інженер Степан Волошин, начальник виробничо-планового відділу Наталя Басанська, головний енергетик Ігор Давидович.

Тож вітаємо всіх працівників ЗАТ “Рівнеагроспецмонтаж” із професійним святом - Днем будівельника - і 35-річчям плідної праці. Сподіваємося, що колектив і надалі успішно виконуватиме виробничі завдання і з упевненістю дивитиметься у майбутнє!

09.08.2006Валентина ЗАХАРОВА



Рівне-Ракурс №10 від 09.08.2006p. 
На головну сторінку