Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №674 від 18.09.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Обшук

Виявили любителя марихуани

Виявили любителя марихуани

Днями працівники сектора карного розшуку Дубровицького райвідділу міліції задокументували факт злочинної діяльності 19-річного місцевого мешканця, який незаконно зберігав наркотичні засоби.

Зокрема, правоохоронці, відпрацьовуючи місто Дубровицю, побачили, як троє хлопців зайшли до будівлі ветеринарної лікарні, яка вже давно не експлуатується. Коли оперуповноважені карного розшуку зайшли до приміщення, то помітили, що хлопці встигли зробити засіб з пластикової пляшки, який зазвичай використовується для вживання марихуани. 19-річний Денис побачивши правоохоронців, встиг висипати на землю вміст паперового згортка, у якому були подрібнені рослини конопель, який він взяв у своєму будинку.

Провівши обшук, у підсобному приміщенні, неподалік будинку, де хлопець проживає з батьками, міліціонери виявили сухі рослини з характерним запахом марихуани, в яких міститься речовина психотропної дії канабіс, яка віднесена до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено.

19-річний хлопець пояснив міліціонерам, що вилучена речовина лише для власного вжитку, а також додав, що дану “травку” він знайшов.

Вилучені рослини направлені на дослідження до обласного НДЕКЦ при УМВС України в Рівненській області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Стаття передбачає покарання у вигляді обмеження волі до трьох років.

18.09.2014



Рівне-Ракурс №10 від 18.09.2014p. 
На головну сторінку