Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №674 від 18.09.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол. Чемпіонат області

“ІЗОТОП” вирвався в лідери

Перша ліга. 12 тур. “Ізотоп-РАЕС” (Кузнецовськ) - ФК “Гоща-АМАКО” – 1:1 (юнаки – 3:1), “ОДЕК” (Оржів) - ФК “Садове” - 1:3 (2:4), “Волинь-Цемент” (Здолбунів) - “Случ” (Березне) - 0:2, ФК “Малинськ” - “Сокіл” (Радивилів) - 7:3 (7:1).

У зв’язку з участю оржівського “ОДЕКа” у всеукраїнських змаганнях, перша гра дванадцятого туру була проведена не в неділю, як планувалося, а кількома днями раніше, у четвер, 11 вересня. Саме тоді амбітний дебютант першої ліги ФК “Садове” прибув до Оржева та здобув несподівану перемогу.

Поєдинок відбувався за прогнозованим сценарієм – господарі атакували, гості оборонялися. А ось сам результат матчу виявився сенсаційним. Гра на “контратаках” несподівано, принесла успіх садівчанам. Перший м’яч у ворота Юрія Кособуцького влетів після удару Максима Гаврилюка, який втік від свого опікуна, та точно пробив у дальній кут “ворожих” воріт. До речі, цей “постріл” став для гостей першим ударом у бік воріт у звітному поєдинку. До перерви оржівці зуміли відновити “статус-кво” - за гру рукою у ворота “екс-одеківця” Андрія Мозерова було призначено пенальті, який реалізував штатний пенальтист господарів Віталій Тивонюк.

Здавалося, у другому таймі Оржів дотисне “знекровленого” суперника, проте “ОДЕК” не лише не забив, а ще й двічі пропустив – у контратаках знову відзначився Максим Гаврилюк та його партнер Вадим Жак.

Таким чином, домашня поразка 1:3 - і оржівці змушені від’їжджати на фінальний етап чемпіонату України серед аматорів у мінорному настрої.

Після осічки “ОДЕКа” нагодою очолити турнірну таблицю скористався кузнецовський “Ізотоп-РАЕС”, який вдома приймав ФК “Гоща-АМАКО”. Вже на десятій хвилині “ветеран” господарів Олександр Колос вивів свою команду вперед, проте за сім хвилин після цього “кеп” гощанців Олег Буркалець відновив паритет у забитих м’ячах. До перерви гості мали ще кілька нагод провести другий гол, проте не судилося…

Другий тайм протистояння в Кузнецовську виявився взагалі “сухим”, що в підсумку дозволило “атомникам” здобути очко та змістити із найвищого щабля оржівський “ОДЕК”.

А ось гощанці після другої поспіль нічиї опустилися на незвично низьке, як для себе, п’яте місце. Посприяла цьому і перемога з великим рахунком ФК “Малинськ” у домашній грі проти “Сокола”. Хоча і в Малинську для господарів все складалося не так безхмарно, як могло б здатися на перший погляд. Виграючи в Радивилова 4:1, команда з Березнівщини за дві хвилини до перерви, пропустила поспіль два м’ячі і пішла на відпочинок за хиткої переваги в один гол - 4:3. Щоправда, після перерви, малинці довели, хто справжній господар, у підсумку упевнена перемога ФК “Малинськ” - 7:3.

У Здолбунові “розбірки” аутсайдерів “Волинь-Цементу” і “Случа” завершилися перемогою гостей, які забили по одному м’ячу в кожному із таймів.

“Маяк” звітний тур пропускав. Проте місце у турнірній таблиці сарненчан лишилося незмінним – третя сходинка.

Друга ліга.

10 тур. “Спартак” (Дубно) - “Калина” (Бугрин) - 3:0, “Водник” (Рівне) - “Горинь” (Дубровиця) - 4:2, “Полісся” (Рокитне) - “Енергія” (Володимирець) - 1:1.

Лідер другої ліги ФК “Вельбівне” гру з костопільчанами провів 18 вересня. Щоправда, це ніяким чином не вплинуло на позиції повпреда Острозького району. Найближчий переслідувач, “Калина” із Бугрина, поступився у Дубно місцевому “Спартаку”, зберігши таким чином комфортний для вельбівчан п’ятиочковий відрив.

Чемпіонат області серед ветеранів.

8 тур. Радивилівський р-н - “Автоленд” (Здолбунів) - 0:2, Дубенський р-н - Костопільський р-н - 2:2, Дубровицький р-н - “Ізотоп” (Кузнецовськ) - 0:0, “Полісся” (Рокитне) - “Маяк” (Сарни) - 2:0.

Все ближче до завершення чемпіонат області серед ветеранів. У групі “Південь” у матчі двох претендентів на “прохідне” друге місце (перше “без питань” забронювала за собою рівненська “Славія”) здолбунівський “Автоленд” зумів здобути важливу перемогу над збірною Радивилівського району. У групі “Північ” найбільш реальними претендентами на дві путівки до півфіналу залишаються кузнецовський “Ізотоп” та дубровицький “Ветеран”.

18.09.2014Петро Мимо



Рівне-Ракурс №10 від 18.09.2014p. 
На головну сторінку