Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №253 від 17.08.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Сесія облради

У Червонія хотіли забрати Дім

Депутати обласної ради на засіданні сесії також перейнялися долею Народного дому, що розташований у Рівному за адресою: вул. Симона Петлюри, 1. Того самого, де знаходиться офіс обласної організації УНП, газета “Волинь”, ряд громадських організацій.

Одним з ініціаторів цього виступив заступник голови облради Леонтій Самчук, який запропонував “з метою ефективної експлуатації об’єктів, що перебувають у комунальній власності територіальних громад” передати триповерхове приміщення у центрі міста в обласну власність. Принаймні, згода міського голови, за словами Леонтія Самчука, вже є.

Однак члени фракції УНП обурилися тим, що на комісіях це питання не вивчалося, а тому не потрібно його вносити на розгляд. До того ж, як розповів голова РОО УНП Василь Червоній, відповідно до рішення сесії Рівненської міської ради, партії та організації отримали це приміщення в оренду терміном на 25 років, причому перші 10 років – безкоштовно. Леонтій Самчук, у свою чергу, підрахував, що якби орендарі у Народному домі платили хоча б по п’ять гривень за квадратний метр, то у бюджет надійшло б майже два мільйони гривень. Зрештою, Василь Червоній наголошує, що вони платити згодні - і навіть будуть це робити, але не раніше, як з 21 вересня. За словами політика, у ремонт приміщення було вкладено чимало коштів, окультурено прилеглу територію, що значно перевищує суму можливої орендної плати.

Не дійшовши згоди, депутати відклали це питання на довивчення.

17.08.2006Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 17.08.2006p. 
На головну сторінку