Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №675 від 25.09.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Чемпіонат України серед аматорів. Футбол.

“ОДЕК” обмежився бронзою

Оржівський “ОДЕК”, чинний чемпіон України серед аматорів, минулого тижня змагався на Кіровоградщині, де відбулися матчі фінального етапу Всеукраїнських аматорських змагань з футболу. Протягом чотирьох днів квартет команд визначав одного учасника майбутнього фіналу, інший фіналіст “з’ясовувася” у “львівській” групі, поєдинки якої відбувалися на стадіоні імені Мирона Маркевича у Винниках.

Перший матч “ОДЕК” провів у середу, 17 вересня, проти “Зорі” (Білозір’я, Черкаська обл.) на стадіоні “Інгулець”, смт. Петрове і, завдяки голу Миколи Коляди на 70-ій хвилині, здобув перемогу з мінімальним рахунком. Сама гра, а, особливо, кінцівка, складалися досить драматично. На 68-ій хвилині суперник рівнян почав грати у меншості і цим швидко скористалися гравці “ОДЕКа”, відкривши рахунок. Проте вже через хвилину все мало не стало з “ніг на голову” - захисник Андрій Колаковський отримав другий гірчичник, до того ж арбітр матчу призначив пенальті у ворота оржівців. Щоправда, майстру з відбиття одинадцятиметрових Юрію Кособуцькому і цього разу вдалося продемонструвати свій хист. Як результат - удар Левана Кошадзе із “Зорі” цілі не досяг.

Як виявилося вже пізніше, вирішальним для повпреда Рівненщини стала зустріч 18 вересня з АФ “П’ятихатська” (Володимирівка, Кіровоградська обл.). Обидві команди перед очною дуеллю мали в активі по стартовій перемозі і суперники прекрасно розуміли, що поразка в цій зустрічі, практично, ставить хрест на мріях про фінал. На жаль, єдиний м’яч у матчі влетів у сітку воріт оржівців. Трапилося це на 22-ій хвилині, часу відіг­ратися в “ОДЕКа” ще було достатньо, проте не склалося…

У суботу, 20 вересня, в заключному матчі у групі, “ОДЕК” на стадіоні “Головк­івський”, с. Головківка, без проблем здолав “Буревісник” (смт Петрове, Кіровоградська обл.) - 3:0. Голи забили на 3 хвилині Віктор Газицький, на 52-ій Віктор Каращенко та на 59-ій Микола Коляда.

А ось дива у грі конкурента із “Зорею” не трапилося – нічия 1:1. Таким чином, АФ “П’ятихатська” із Кіровоградщини та винниківський “Рух” із Львівщини посперечаються за звання кращої аматорської команди України 2014 року. Вирішальний поєдинок пройде в жовтні цього року. Нагадаємо, що саме з “Рухом” минулого року наш “ОДЕК” провів фінальний матч, за підсумками якого святкував перемогу у цьому престижному аматорському турнірі.

25.09.2014Петро Мимо



Рівне-Ракурс №10 від 25.09.2014p. 
На головну сторінку