Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №676 від 02.10.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Покарання

На контролі кримінально-виконавчої інспекції

Кримінально-виконавча інспекція згідно ст. 13 КВК України виконує покарання у вигляді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю, громадських робіт, виправних робіт та здійснює контроль за поведінкою осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням, а також звільнених від відбування покарання вагітних жінок і жінок, які мають дітей віком до трьох років.

На обліку кримінально-виконавчої інспекції Рівненського району перебуває 128 осіб, що засуджені до покарання, які не пов’язані з позбавленням волі, з них 4 неповнолітніх особи.

Працівниками кримінально-виконавчої інспекції постійно проводиться профілактична робота серед підоблікових щодо попередження рецидивної злочинності.

Так, в період з 16 по 18 вересня була здійснена спільна перевірка працівниками Рівненського районного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції та дільничними інспекторами міліції Рівненського РВ УМВС на території Квасилівської селищної ради та с. Зоря за місцем проживання підоблікових. В ході даної перевірки засуд­женим повторно було роз’яснено порядок та умови відбування покарання з випробуванням, попереджено про відповідальність, що наступає в разі порушення громадського порядку, скоєння нового злочину, вчинення адміністративних правопорушень чи невиконання обов’язків, покладених на них судом. Також було проведено перевірку поведінки та способу проживання засуджених для виявлення фактів антигромадської поведінки.

02.10.2014Інспектор Рівненського РП КВІ Матвійчук Л.О.



Рівне-Ракурс №10 від 02.10.2014p. 
На головну сторінку