Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №676 від 02.10.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню

Перець для фарширування маринований

Перець для фарширування маринований

Інгредієнти: (на 3-літрову банку) 1 ст. л. солі, 1 ст. л. оцту, 1 ст. л. цукру, 2 лаврові листки, 4 горошини чорного перцю.

Приготування: перець помити, відрізати хвостики, вибрати серединки. Щільно викласти у банку, додавши у банку всі складники та залити окропом. Стерилізувати 10 хвилин у киплячій воді. Закрутити та перевернути верх дном і накрити теплою тканиною. Використовувати для фарширування, а також підходить взимку для салатів.
02.10.2014



Рівне-Ракурс №10 від 02.10.2014p. 
На головну сторінку