Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №677 від 09.10.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Розслідування

Дільничний інспектор міліції розкрив діяльність групи, яка спеціалізувалась на крадіжках з новобудови

Дільничний інспектор міліції розкрив діяльність групи, яка спеціалізувалась на крадіжках з новобудови

Святослав Панащук працює у Рівному дільничним інспектором міліції більше року. Та попри невеликий термін перебування на посаді за спиною у капітана міліції тривалий час роботи в карному розшуку і саме це напевно допомагає йому розкривати резонансні злочини.

Днями саме завдяки його професійній майстерності була затримана група, яка викрадала будівельні матеріали та перепродувала їх пересічним громадянам удвічі дешевше. Сприяв молодикам у їхній оборудці сторож будівництва. Отож, відповідати доведеться перед законом усім.

Чотирьох костопільчан, двох рівнян та одного із жителів Гощанського району затримали “на гарячому” саме в момент, коли вони збували будівельні матеріали пересічним рівнянам за півціни. Потужна новобудова в центрі Рівного ніяким чином не мала викликати у правоохоронців навіть найдрібнішої підозри про те, що звідти “стильні професіонали” по будівництву будуть цинічно відкрито обкрадати об’єкт, на якому працюють. Та, як згодом з’ясує дільничний Панащук, усім фігурантам справи буде сприяти в злочинних оборудках один із сторожів будівництва. На сьогоднішній день стосовно групи крадіїв вже відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка). Наразі триває досудове розслідування.

09.10.2014начальник СЗГ УМВС Тамара ЛИСЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 09.10.2014p. 
На головну сторінку