Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №253 від 17.08.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новітні технології

Білосніжну посмішку і надійне знеболення

Білосніжну посмішку і надійне знеболення

гарантують у клініці »Майстер-стоМ»

Про що найперше думає людина, коли йде до стоматолога? Щоб їй не було боляче, і перебування в стоматологічному кріслі себе виправдало, - посмішка стала білосніжною і бездоганною. І, звісно, щоб наступний візит до стоматолога був, принаймні, через кілька років. Усе це сьогодні реально. Головне – потрапити до рук досвідченого фахівця. Саме такі працюють у клініці “Майстер-стоМ”.

“Майстер-стоМ” – спеціалізована стоматологічна клініка. Її кваліфіковані лікарі, які, до речі, є членами однієї родини, використовують у лікувальній практиці сучасні матеріали і передові технології. Восени клініка, що на вулиці Ювілейній, святкуватиме шість років з дня відкриття (клініці на вулиці Фабричній виповниться три роки). За цей час фахівці вже змогли завоювати високу довіру та вдячність серед пацієнтів.

- У своїй роботі ми практикуємо технології лише провідних у світі фірм-виробників дентальної продукції, - розповідає лікар стоматолог-ортодонт Наталя МАЙСТРУК. - Усі матеріали, з якими працюють наші лікарі, - сертифіковані й офіційно закуповуються у торгівельних представників провідних фірм-виробників із Німеччини, США, Франції, Італії та Росії. При першому відвідуванні лікаря-стоматолога нашої клініки ми надаємо комплексну консультацію, у тому числі комп’ютерну діагностику всієї порожнини рота.

У клініці широко використовують метод обстеження за допомогою радіовізіографа. На екрані монітора лікар миттєво одержує зображення досліджуваного зуба, контролює процес лікування і стан навколишніх тканин.

Щодо послуг, які надає клініка “Майстер-стоМ”, то спектр їх досить широкий. Лікар-стоматолог якісно і безболісно вилікує зруйнований зуб, використовуючи фотополімерні пломби, хімічні композити, скло- і іономери. Для дітей застосовують кольорові склоіономери.

Якщо зуб уже не вдасться врятувати, вам запропонують металеві, пластмасові чи металокерамічні коронки. А за відсутності зуба - встановлюють знімні протези. Якщо ж відсутні корені - можливе їх відновлення за допомогою реставрації - встановлення імплантатів та коронок. Якщо зуби ростуть нерівно, лікар-ортодонт виправить прикус за допомогою пластмасових пластинок чи брекетів (металевих або ж керамічних).

У клініці “Майстер-стоМ” вам знімуть зубне каміння. Для цього застосовують ультразвук, тому ця процедура практично безболісна. Професійно відбілять зуби та відчистять наліт за допомогою системи “Профіфлекс” (під тиском води подають подрібнені перли, які збивають наліт і зуби набувають природного кольору). Ця процедура не шкодить зубам. За 1-2 сеанси вам допоможуть позбутися кровоточивості ясен, а також розроблять індивідуальну програму догляду за порожниною рота.

Щоб у діток не руйнувалися молочні зубки, фахівці клініки покривають зуби герметичним матеріалом, який містить кальцій і фтор. З часом покриття знімається, а зуби залишаються цілими.

Важливим є те, що клініка “МайстерстоМ” надає гарантію на 5 років на всі роботи!

- Ми вдосконалюємося з кожним днем, - стверджує Наталя Майструк. - Як тільки з’являється нове устаткування - відразу ж закуповуємо його. Крім того, наші фахівці постійно поліпшують свої практичні знання на курсах підвищення кваліфікації. Нас запрошують і на міжнародні курси до Німеччини, Данії, Польщі. Саме тому результати нашої роботи - завжди найвищого рівня. Завітавши у “Майстер-стоМ” одного разу, людина ніколи не піде лікувати зуби до іншого стоматолога, - про це говорять наші постійні клієнти.

17.08.2006Алла РОГАШКО

Адреси клінік “Майстер-стоМ” у Рівному:

вул.Ювілейна, 5, тел.: (0362) 5-42-59, 61-96-76;

вул.Фабрична, 14, тел.: (0362) 60-99-87, 60-99-66.



Рівне-Ракурс №10 від 17.08.2006p. 
На головну сторінку