Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №253 від 17.08.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Обкрадають інвалідів

Дожилися!.. Із загального коридору одного з будинків на вулиці Київській міста Рівного хтось поцупив у інваліда візок - на металобрухт, мабуть.

Смерть в пакеті

Нещасний випадок трапився в родині жителів селища Соснове Березнівського району. 5-місячний хлопчик, залишившись без батьківського нагляду, натягнув на голову поліетиленовий пакет і задихнувся.

Забрали »рідненьку»

Днями працівники ДАІ міста Дубна виявили “цікавий скарб” у гужовій підводі 70-річного дідуся, який рухався вулицею Забрама. Дубенчанин віз, прикривши соломою, 30-літровий бутель самогону. Чоловік був вельми спантеличений конфіскацією улюбленого напою.

Пограбували

костопільський храм

У ніч на 13 серпня обікрадено Свято-Троїцький храм Української православної церкви Київського патріархату в місті Костополі. Проникнувши у храм через вікно, злодії викрали чотири ікони. У скоєнні злочину обґрунтовано підозрюється 57-річний костопільчанин. Проводиться перевірка.

До бабусі на гриби

В інфекційне відділення Костопільської центральної районної лікарні із попереднім діагнозом - отруєння грибами - потрапило четверо дітей, які відпочивали у бабусі в селі Малий Стидень. Стан потерпілих - середньої тяжкості. За повідомленням обласної санепідемстанції, з початку цього року грибами отруїлося двоє жителів Рівненщини, що значно менше, ніж у минулі роки. Пов’язують це з тим, що сезон грибів цьогоріч пізній.

17.08.2006За повідомленням центру зв’язків із громадськістю УМВС України в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 17.08.2006p. 
На головну сторінку