Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №680 від 30.10.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол. Чемпіонат області

“ОДЕК” поклав золоті медалі до Кубка області

Перша ліга. Пропущені матчі 13 туру. ФК “Гоща-АМАКО” - “Волинь-Цемент” (Здолбунів) - 5:1, “Сокіл” (Радивилів) – “ОДЕК” (Оржів) - 0:1.

В обласному чемпіонаті залишилося провести ще один повноцінний тур, проте головна інтрига змагань вже “наказала довго жити”. Вдев’яте у своїй історії Чемпіоном - став оржівський “ОДЕК”, який, нагадаємо, дещо раніше також здобув Кубок області з футболу 2014.

Для дострокової перемоги команді з Рівненського району вистачило одного м’яча, забитого в перенесеному матчі проти радивилівського “Сокола”. Єдиний гол у цій грі було проведено гостями ще у першому таймі – відзначився Максим Новосад. Далі довести матч до закономірної перемоги було справою техніки, з чим футболісти “ОДЕКа” впоралися без проблем.

Як ми вже відзначали у поперед­ньому числі нашої газети, навіть за іншого результату в Радивилові, у Оржева залишалася, практично, гарантована перемога в останній грі чемпіонату. Адже їхніми суперниками був здолбунівський “Волинь-Цемент”. Тому, напередодні вояжу до Радивилова, навряд чи варто було прихильникам “ОДЕКа” очікувати надмірних переживань за долю золотих нагород.

А от за “срібло” та “бронзу” боротьба розгорілася не на жарт. Крім “ОДЕКа”, минулими вихідними свою пропущену зустріч проводив ФК “Гоща-АМАКО”, який на власному полі розгромив здолбунівчан із рахунком - 5:1. “Дублем” у цій грі відзначився капітан гощанців Олег Буркалець, по одному голу до свого активу записали два Володимира – Гайдук та Ткачук, ще один м’яч до сітки гостей влетів від ноги свого захисника. Ця перемога дозволила команді Володимира Новака, після тривалої перерви, повернутися до числа призерів – гощанці обійшли ФК “Малинськ”, який вже цей сезон завершив. Тепер ФК “Гоща-АМАКО” від сарненського “Маяка”, який йде другим, відділяє лише одне очко.

В останньому турі сарненчани їдуть до все того ж Радивилова і для того, щоб гарантувати собі звання віце-чемпіона, “Маяк” повинен вигравати. У випадку, навіть, нічийного результату, на другу сходинку турнірної таблиці цілком може “вистрибнути” гощанський клуб, якому, щоправда, потрібно обов’язково вигравати на виїзді у березнівського “Случа”.

Зберіг шанси на медалі і кузнецовський “Ізотоп-РАЕС”. Для того, щоб стати третіми атомникам, слід у гостях вигравати у ФК “Садове” та сподіватися на програш гощанців у Березне.

* з команди “Волинь-Цемент” (Здолбунів), згідно регламенту змагань (п.5.16), знято 1 очко за неявку команди юнаків на гру з “Ізотоп-РАЕС” (Кузнецовськ) 05.10.2014р.

30.10.2014Петро МИМО



Рівне-Ракурс №10 від 30.10.2014p. 
На головну сторінку