Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №253 від 17.08.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Що новенького?

Вісімнадцять золотих медалей,

а, крім того, ще й десять срібних та три бронзові нагороди вибороли дванадцять представників Рівненщини за підсумками першої частини фінальних змагань XIII Всеукраїнської cпартакіади “Повір у себе” серед дітей-інвалідів, яка пройшла з 25 липня по 5 серпня 2006 р. в Євпаторії на базі Національного центру параолімпійської та дефолімпійської підготовки “Україна”.

Близько 220 учасників із усієї України та АР Крим змагалися у чотирьох видах спорту, а саме: пляжний волейбол, настільний теніс, плавання та легка атлетика. Фінальні змагання (як і відбіркові) проводилися у двох вікових групах (молодша та старша) та, залежно від складності ураження опорно-рухового апарату, ще й по класах.

Кращими у складі збірної нашої області стали: плавці Денис Андрєєчкін, Катерина Мамчур, Михайло Марчук, Михайло Мізерний та Інна Козак, а також атлет Анатолій Виноградов. Друга частина Спартакіади “Повір у себе” пройде 9-27 серпня у МДЦ “АРТЕК”.

Морський бог роздає подарунки

Більше ста жителів нашого міста взяли участь у спортивному заході “Свято Нептуна”, організованому Рівненським обласним центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.

Минулої неділі на пляжі озера Басів Кут рівняни змагалися, граючи у пляжний волейбол, а на веслувальній базі обласної організації ФСТ “Україна” відбулися змагання з міні-футболу, дартсу, гирьового спорту, підтягування та шашок.

Усі присутні стали свідками показового виступу рівненських яхтсменів.

Переможці змагань нагороджені призами та грамотами.

17.08.2006



Рівне-Ракурс №10 від 17.08.2006p. 
На головну сторінку