Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №682 від 13.11.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#ФутЗАЛ.Екстра-ліга

Переконлива перемога

7 тур. 8 листопада. “Спортлідер+” (Хмельницький) – “Лукас” (Кременчук) – 7:1, “Енергія” (Львів) – “Локомотив” (Харків) – 3:1, “Ураган” (Івано-Франківськ) – “Приват” (Кривий Ріг) – 8:2, “ЛТК” (Луганськ) - “Титан-Зоря” (Покровське) – 2:1.

“СумДУ” – “Кардинал-Рівне” – 1:5 (0:3).

Суми: Хавренко - Ганжа, Бурдюг, Мороз, Саєнко - Чухненко, Шаповал, Мисловський, Зеленський - Довгополов, Сорока, Прощенко, Смоляк.

Рівне: Дєнюжкін (Гурко, 39) - Піддубний, Танський, Ланко, Маринюк - Волянюк, Басич, Фаренюк, Кручок - Сондак, Ситник.

Голи: Ганжа (38) - Танський (2), Кручок (4), Ланко (18, 37), Волянюк (25).

Попередження: Саєнко (18), Бурдюг (22).

З перших хвилин матчу рівняни взяли нитки гри в свої руки. І вже на 2-й хвилині Віталій Танський ефектним ударом відкрив рахунок у матчі, а через дві хвилини Володимир Кручок його подвоїв. До середини тайму гості трохи зменшили оберти, але господарі цим скористатися не зуміли. Їх атакам не вистачало гостроти останнього пасу. І як наслідок, під завісу першого тайму, Сергій Піддубний зі своїми партнерами добре розіграли штрафний, який точним ударом завершив Євген Ланко. У підсумку - 0:3 після першої половини гри, і можливість наставникам в перерві внести корективи в гру своїх підопічних.

Варто відзначити, що в другому таймі господарі додали в русі і почали створювати небезпечні моменти біля воріт Дєнюжкіна. Гра проходила на зустрічних курсах. За такої гри був відчутним досвід рівнян і вища майстерність. Після перерви ще двічі м’яч залітав у ворота Хавренка. Так на 25-й хвилині після передачі Фаренюка відзначився повернувшийся на майданчик після триматчевої дискваліфікації Михайло Волянюк. А на 37-й хвилині Ланко прорвався в штрафну сумчан, переграв воротаря і вразив ворота суперника.

На останніх хвилинах футболісти “СумДУ” перейшли на гру з п’ятим польовим гравцем, роль якого виконував Зеленський. І в кінцівці матчу активність господарів таки принесла свої плоди - Максим Ганжа отримав м’яч на правому фланзі і точним ударом низом, між ніг Віталія Дєнюжкіна, вразив ворота гостей.

Підводячи підсумки, відзначимо, що “Кардиналу-Рівне” вдалося реабілітуватися після домашньої поразки і довести свій клас. Попереду в рівнян досить складний матч з лідером нинішнього чемпіонату командою “ЛТК”, ось у цій грі ми і зможемо дізнатися справжню силу кардиналівців, адже перемога в тому матчі досить важлива в турнірному плані, а поразка неминуче дозволить суперникам піти у відрив. Гра відбудеться в суботу 15 листопада, початок - о 13:00 год.

13.11.2014



Рівне-Ракурс №10 від 13.11.2014p. 
На головну сторінку