Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №683 від 20.11.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Пальне

Хочеш зекономити - звертайся в “ОЛАС”

Хочеш зекономити - звертайся в “ОЛАС”

Сьогодні ріст витрат на пальне - справжня головна біль для всіх, хто має справу із транспортом. Якщо водії-аматори ще можуть зекономити, скоротивши поїздки на власному авто або взагалі відмовившись від них на користь громадського транспорту, то у підприємств такої можливості немає.

Фактично для більшості з них питання забезпечення якісним та порівняно недорогим пальним стало сьогодні у веденні бізнесу питанням “номер один”. Торгівельна марка “ОЛАС” на Рівненщині на сьогодні - один із лідерів на ринку гуртового продажу пального. Ми звернулися до менеджера гуртового продажу цієї компанії Богдана Карп’юка з проханням розповісти про його роботу.

- На ринку наша компанія працює вже досить давно, і наші клієнти вже переконалися, що ми - стабільні постачальники досить якісного пального. Реалізуємо бензин марок: А-92, А-95 та дизельне пальне білоруського виробництва. Розуміючи, наскільки сьогодні важко нашим клієнтам, ми продаємо гуртові партії наф­топродуктів із мінімальною націнкою, та прагнемо максимально здешевити доставку пального споживачам. На відміну від більшості структур, “ОЛАС” не витрачає шалені кошти на рекламу, адже вважаємо - краще зекономити на піарі, але продати пальне дешевше конкурентів.

Пропонуємо клієнтам доставку наф­топродуктів нашими власними бензовозами. При цьому мінімальна партія складає усього 1420 літрів. Максимальний вміст одного бензовозу доходить до 34500 літрів. При цьому всі наші бензовози обладнанні помпами та насосами для викачки нафтопродуктів в ємкості клієнтів.

Превагою нашої компанії є й те, що ми маємо нафтобазу, розташовану біля Рівного, що дає можливість відвантажувати нафтопродукти клієнтам практично одразу після підписання договору та оплати. Сама доставка пального здійснюється практично в той же день.

Працюємо не лише з клієнтами, які знаходяться на Рівненщині, але й доставляємо пальне споживачам Волинської, Хмельницької та Львівської областей. При цьому тарифи на його доставку в нас дуже демократичні. Якщо у клієнтів є власні бензовози, то жодної проблеми із отриманням пального на нашій наф­тобазі немає.

Ми готові допомогти підприємцям та компаніям заощадити і таким чином зробити їх продукцію більш дешевою.

Довідки за телефоном: (0362) 45-45-43, 45-45-42.

20.11.2014



Рівне-Ракурс №10 від 20.11.2014p. 
На головну сторінку