Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №683 від 20.11.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Футзал. Чемпіонат Європи зі спортивних танців на візках. Дзюдо.

Бізнес-ліга. Відбулися матчі 12 туру 15-ої Бізнес-ліги з футзалу. Перед останнім туром дві команди, які набрали максимум очок - “Кофморт-сервіс” та “Рівнегаз” – продовжують очолювати турнірну таблицю. Ці колективи в останньому матчі в очному двобої і визначать переможця.

Відкритий чемпіонат міста Рівне

1 тур. “Комфорт-Сервіс” - “Горизонт” - 1:1, “Північ-Центр” - “Славія” - 4:8, “Феміда” - ФК “Гоща-АМАКО” - 3:0, “Хімік” - “Рівнегаз” - 1:11.

Очікується, що головна боротьба у цьому турнірі розгорнеться між “Славією” та “Рівнегазом”, які впевнено виграли стартові поєдинки. А конкуренцію цим двом командам цілком здатні скласти “Комфорт-Сервіс” та костопільский “Горизонт”.

Чемпіонат Європи зі спортивних танців на візках

Пара Іван і Надія Сіваки в категорії “Дует 2” вибороли дві золоті медалі на чемпіонаті Європи зі спортивних танців на візках у Польщі,. У змаганнях взяли участь спортсмени з порушеннями опорно-рухового апарату з 19 європейських країн. Пара з Рівного показала найкращі виступи з латиноамериканського та європейського танців.

Інша рівненська пара Наталія Колесова - Андрій Товстий, яка змагалася в категорії “комбі” (один спортсмен на візку), посіла 4 місце. У цій же категорії спортсмени Іван Сівак та Олеся Костак, а також Надія Сівак та Дмит­ро Чурчун завоювали сьомі сходинки. Нагадаєио пари займаються в “Інваспорті”, а тренує їх Владислава Костак.

Дзюдо

Бронзову медаль на молодіжному чемпіонаті Європи з боротьби дзюдо, що завершився у польському Вроцлаві, здобула рівнянка Анастасія Турчин. Єдиної поразки наша спортсменка зазнала в чвертьфіналі від представниці Нідерландів. Наступним стартом для рівненської дзюдоїстки стане етап світового Гран-прі у Кореї.

20.11.2014



Рівне-Ракурс №10 від 20.11.2014p. 
На головну сторінку