Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №254 від 23.08.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Експеримент

»Окільцьовані чоловіки» ризикують найдорожчим

»Окільцьовані чоловіки» ризикують найдорожчим

Обручка спричиняє імпотенцію: такого висновку дійшов біоенерготерапевт Сергій Гагарін, ґрунтуючись на елементарних знаннях із фізики й анатомії.

Є крилатий вислів: нудно, як подружній секс. Відповісти на питання, чому законний шлюб діє на подружжя так охолоджуюче, спробував білоруський лікар-біоенерготерапевт Сергій Гагарін. Виявляється, обручка - дійсно, не проста прикраса. Тривале й постійне носіння її призводить до таких цікавих змін у чоловічій психології та фізіології, як сексуальна слабкість, розлади сечостатевої сфери, часткова і повна імпотенція і, що найнеприємніше, нетримання сечі.

Як свідчить “правило буравчика”, знайоме нам зі шкільного курсу фізики, у провіднику зі струмом, який перебуває в замкнутому контурі, виникає самоіндукція.

У даному випадку нервові тканини безіменного пальця виявляються тим самим провідником у замкнутому контурі “обручки”.

Медикам відомо, що через безіменний палець проходить так званий “енергетичний меридіан” сечостатевої системи. Самоіндукція, яка виникає в безіменному пальці, надходить у чакру сватхістхана, що відповідає за урологічне здоров’я.

Втім, не варто у гніві зривати персні та нести їх на переплавлення: помірне, “гомеопатичне” носіння впливає на чоловічу гідність навіть цілюще. Але носити обручку, як у нас заведено, роками, не знімаючи навіть на ніч - це саморуйнування. Статистика говорить про те, що всі чоловіки, які носили обручку більше, ніж 60 років, є імпотентами. Багато хто з них страждає ще й від хвороб нирок. Тому й до золотого весілля мало хто з мужів зберігає фалічну силу...

23.08.2006За матеріалами Internet



Рівне-Ракурс №10 від 23.08.2006p. 
На головну сторінку