Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №687 від 22.12.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Конфлікт

Вбив батька і бабусю

В одній з багатоповерхівок Рівного на вулиці Данила Галицького скоєно вбивство. Слідчо-оперативна група Рівненського міськвідділу міліції на чолі з керівництвом на місці події виявила тіло 38-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями у вигляді множинних забійних ран потиличної ділянки голови та тіло 64-річної жінки з тілесними ушкодженнями у вигляді множинних забійних ран обличчя.

Як встановили пізніше правоохоронці, близько третьої години ночі між Максимом та його бабусею виникла суперечка. Молодик посварившись з нею вийшов на кілька хвилин з помешкання, а коли повернувся, схопив на кухні один із предметів побуту і почав наносити ним удари в область обличчя бабусі. Коли переконався, що остання не рухається, накинувся на батька, та аби приховати вчинене забив і його до смерті.

У ході слідчих дій міліціонери з’ясували, що 15-річний підліток діючи умисно, на ґрунті особистої неприязні, позбавив життя свого рідного батька та бабусі, завдавши невстановлену кількість ударів в область голови померлих, невідомим предметом. Тіла загиблих доставлені в морг для проведення судово-медичної експертизи.

Відомості за даним фактом внесені до ЄРДР. Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого пунктом 1 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох або більше осіб). Молодик зізнається у вчиненому. Наразі його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України і поміщено в ізолятор тимчасового тримання Рівненського міськвідділу міліції. Триває досудове розслідування під час якого будуть встановлені усі об’єктивні обставини даної події.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від десяти до п’ятнадцяти років або довічного позбавлення волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті.

22.12.2014



Рівне-Ракурс №10 від 22.12.2014p. 
На головну сторінку