Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №688 від 25.12.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Сесія

Єдиний квиток у громадському транспорті Рівного – реальність чи примара?

Єдиний квиток у громадському транспорті Рівного – реальність чи примара?

Як вже ми повідомляли, проти запровадження єдиного електронного квитка виступили власники міських маршруток. Під час сесії більше сотні перевізників зайшли в сесійну залу та вимагали зняти питання з розгляду. На думку протестувальників, воно не вивчене досконало, громадські слухання з приводу запровадження нововведення проведені формально і новація в перспективі залишить місцевих перевізників без роботи.

Натомість міський голова Рівного Володимир Хомко повідомив, що напередодні підписав договір з корейською компанією, яка готова інвестувати в проект 15 мільйонів доларів за однієї умови – підтримки всього депутатського корпусу Рівного. Проект, за словами очільника Рівного, стане пілотним у Західному регіоні України.

Володимир Хомко не приховував, що на інвестовані гроші влада має намір закупити нові автобуси та надати їх у користування тролейбусному управлінню. Відтак стане проблематичним участь теперішніх перевізників з їхніми маршрутками у бізнесі перевезень.

Як повідомили кореспонденту “Рівне-Ракурс” самі перевізники, історія з купівлею маршруток для тролейбусного управління може повторитися в місті знову. Одного разу їх закупили. Після цього вигідні маршрути опинилися в руках впливових людей. Це згодом було визнано самим Володимиром Хомком. Як буде тепер – покаже час.

25.12.2014Ярослав Тарасенко



Рівне-Ракурс №10 від 25.12.2014p. 
На головну сторінку