Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №688 від 25.12.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню

Лінцерське печиво

Лінцерське печиво

Інгредієнти: 110 гр. масла, 110 гр. цукрової пудри, 1 яйце, 250 гр. пшеничного борошна,50 гр. горіхового борошна, 1 чл. розпушувача, джем.

Приготування: збиваємо 110 гр. масла кімнатної температури та 110 гр. цукрової пудри, додаємо 1 яйце, ще раз збиваємо і додаємо 250 гр. пшеничного борошна та 50 гр. горіхового, 1 чл. розпушувача. Все збиваємо 1-2 хвилин до об’єднання тіста в шар. Кладемо тісто в холодильник на 1 годину. Охолоджене тісто тоненько розкатуємо і вирізаємо кружальця так, щоб їх була парна кількість. З половини вирізаємо серединку. Викладаємо на деко і випікаємо 10-12 хвилин, до золотистого кольору при 180° С. Даємо охолонути. Печені цілі заготовки змазуємо джемом, зверху кладемо вирізані кружечки і присипаємо цукровою пудрою.
25.12.2014



Рівне-Ракурс №10 від 25.12.2014p. 
На головну сторінку