Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №254 від 23.08.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Вівчарка-збоченка

За “цікаве” місце вкусила вівчарка 30-річного рівнянина, який повертався додому вулицею Соломії Крушельницької обласного центру. На щастя, чоловічі геніталії постраждали лише частково. Обійшлося без голки з ниткою.

Ульотні »парасольки»

Сім’я із села Сестрятин Радивилівського району потрапила до лікарні, повечерявши “парасольками”. По-іншому ці гриби називають “воронами”. Вони схожі на зелені мухомори, якими, очевидно, й отруїлися гурмани.

Нині в моді

секонд-хенд

У Рівному невідомі злочинці вирішили обновити гардероб: розбивши віконне скло магазину “Дешеві речі”, що на вулиці Шкільній (неподалік речового ринку), горе-злодії винесли звідти купу дешевих “шмоток”.

На Костопільщині - цигани

Чорноокі злодюги, поцупивши в жительки села Ставки Костопільського району 720 гривень, десь мандрують, шукаючи, мабуть, наступну жертву.

Про здолбунівського кабанчика

У селі Богдашів Здолбунівського району під час смаління кабана вибухнула паяльна лампа. Двоє господарів отримали важкі опіки.

Курозванця

засмоктала криниця

Працівники рятувальної служби ледве витягнули жителя села Курозвани із криниці, яку він чистив. Його засмоктав підступний плавун. Чоловік пробув у мулі майже годину. Злякався бідолаха. І небезпідставно: ще б трохи - і розпрощався би з життям.

23.08.2006За повідомленням ЦГЗ УМВС України в Рівненській області, “швидкої” допомоги, центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 23.08.2006p. 
На головну сторінку