Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №689 від 01.01.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Співпраця

ПАТ “РІВНЕОБЛЕНЕРГО” дякує споживачам

Раціональне використання електроенергії свідомими мешканцями області, добровільне обмеження в споживанні великих підприємств та середнього і малого бізнесу та доцільне енергоспоживання державних структур дозволило зняти частину навантаження в Рівненський області в об’єднаній енергетичній системі України.

ПАТ “Рівнеобленерго” продовжує співпрацювати з органами державної влади, з підприємствами та структурами від яких залежить освітлення вулиць, доріг, рекламних та інших енергозатратних об’єктів для раціонального використання електроенергії.

З огляду на таку ефективність використання електроенергії в області та за сприятливих погодних умов, інколи ПАТ “Рівнеобленерго” має можливість не відключати споживачів згідно оприлюдненого територіально-часового плану, однак просить споживачів продовжувати зважати на графіки відключень.

При похолоданні на території області очікується збільшення споживання електроенергії, отже зросте і навантаження на електромережі з виникненням дефіциту потужності.

Енергетики просять споживачів з розумінням ставитися до складної ситуації, що склалася, максимально обмежувати споживання електроенергії, особливо у години пікових навантажень, дбати про власну безпеку, не користуватися ліфтами та вимикати електроприлади, виходячи з дому.

З огляду на тривалість запровадження таких вимкнень та з метою інформування та попередження населення ПАТ “Рівнеобленерго” розробило плани відключень по годинам на території Рівненської області та м. Рівне.

Детальні плани відключень по населених пунктах області та вулицях міст розміщені на сайті Товариства за посиланням http://www.roe.vsei.ua/rivne/

01.01.2015Прес-служба ПАТ “Рівнеобленерго”



Рівне-Ракурс №10 від 01.01.2015p. 
На головну сторінку