Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №691 від 26.01.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Гроші

Віталій Чугунніков: Ухвалення бюджету - це спільне завдання Адміністрації та Ради

Віталій Чугунніков: Ухвалення бюджету - це спільне завдання Адміністрації та Ради

Сьогодні голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Чугунніков зустрівся з депутатами обласної ради, серед яких були голови депутатських фракцій та груп. Під час зустрічі депутати та голова ОДА обговорили формування обласного бюджету на 2015 рік, який депутати ухвалюватимуть вже завтра.

“Я розумію, що цей бюджет далеко не простий. Але ми маємо спільними зусиллями та відкрито працювати, щоб він був виконаний. Для початку нам потрібно усвідомити, що за цим документом стоїть життя мешканців нашої області. Тож ми маємо відповідально підійти до його обговорення та ухвалення”, - наголосив Віталій Чугунніков.

За словами голови ОДА, він розуміє, що не всі побажання депутатів враховані в даному документі. Тож він запропонував депутатам створити комісію з числа депутатського корпусу, представників адміністрації. Комісія, на думку Віталія Чугуннікова, відкрито працювала б у міжсесійний період над вдосконаленням цього бюджету, щоб під час його перегляду максимально врахувати думку громади.

“Сьогодні потрібно об’єднатися представникам виконавчої та представницької влади та спільно взяти відповідальність за виконання цього документу. Розумію, що у багатьох можуть бути застереження до бюджету, а тому пропоную створити спільну комісію та напрацювати пакет змін, які ми зможемо внести до бюджету вже під час першого його перегляду”, - підкреслив Віталій Чугунніков.

26.01.2015



Рівне-Ракурс №10 від 26.01.2015p. 
На головну сторінку