Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №693 від 09.02.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Швидкий рулет

50гр. цукру і 3 яйця збиваємо міксером на самих великих обертах хвилин 10. Маса збільшиться в об’ємі в три рази, стане пухкою та світлою.

Зверху просіюємо 75гр.борошна та 75гр.крохмалю, акуратно перемішуємо. Виливаємо на деко (у мене 3030), застелене пергаментом. Ставимо в духовку на 12-15 хвилин при 180С°. Готовий рулет відразу скручуємо гарячим і даємо охолонути. Найкраще загорнути в рушник і так залишити. Ні розпушувача, ні соди не додаємо!

Крем робимо білково-масляний: 100гр.цукру збиваємо із 3 білками до стійких пік. Вершкове масло 100гр. ріжемо на 6-8 кубиків, воно має бути кімнатної температури. Додаємо в білки по кубику, міксер працює на високих обертах. Наступний шматочок масла додаємо після того як попередній розійшовся в білках. Білки відразу втратять трохи об’єму, не лякайтеся, так і треба. Крем має бути блискучий і шовковистий.

Рулет розмотуємо і змазуємо кремом, загортаємо. Тепер прикрашаємо за своїм смаком.

09.02.2015



Рівне-Ракурс №10 від 09.02.2015p. 
На головну сторінку