Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №695 від 23.02.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Новий європейський менеджмент “Мрії” збереже та розвиватиме компанію

Минулого тижня в агрохолдингу “Мрія” відбулися зміни у керівництві. На роль керівництва агрохолдингом обрали досвідчених топ-менеджерів, які з одного боку добре обізнані з тим як працює український аграрний сектор, а з іншого – з європейськими та міжнародними підходами до розвитку компанії.

Генеральним директором “Мрії” призначено Саймона Чернявського, який раніше був генеральним директором агропромислового холдингу HarvEast. Фінансовим директором – Тона Хулса, який з 2007 року обіймав посаду фіндиректора компанії Allseeds і Зерноторговельної компанії в Україні. Операційним директором – Віктора Кухарчука, який протягом останніх 5 років працював директором з виробництва в компанії Trigon Agri (Данія), що володіє сільськогосподарськими активами в Україні, Естонії та Росії.

Час змін – поштовх до розвитку компанії

В перший день своєї роботи новий Генеральний директор “Мрії” Саймон Чернявський провів зустріч з колективом, на якій обговорив з працівниками першочергові цілі і завдання на шляху до розвитку компанії: якісне і своєчасне проведення посівної кампанії, що стане першим кроком повернення компанії її лідируючих позицій в сільськогосподарській галузі України.

– “Основним завданням нового керівництва – відновлення лідируючих позицій “Мрії”, її операційної діяльності і побудова сильної компанії за європейськими стандартами: з прозорим управлінням, активною співпрацею з громадами, в яких ми працюємо і своєчасною оплатою податків на їх користь, чітким виконанням зобов’язань перед працівниками і пайовиками. Ми продовжимо інвестувати в сучасні аграрні технології і розвиток працівників, що є основою для для подальшої операційної діяльності компанії” - коментує Саймон Чернявський.

Водночас, він зазначив, що розуміючи історію розвитку агрохолдингу “Мрія”, в управлінні робитиметься важливий акцент на те, щоб “зберегти українську душу компанії, турбуючись про регіон, створюючи достойні робочі місця для селян, впроваджуючи соціальні програми, компанія буде приймати активну фінансову участь у розвитку територій своєї присутності. Своєчасно і в повному обсязі виконуючи всі зобов’язання перед пайовиками і місцевими громадами, ми зможемо повернути “Мрії” довіру і репутацію надійного партнера”.

– “У “Мрії” починається нова історія ще сильнішої та ефективнішої компанії. І попри те, що останнім часом багато конкурентів намагались скористатись тимчасовими труднощами компанії, навмисне поширюючи неправдиву інформацію – хочу запевнити, що всі землі будуть в обробітку, паї виплачені. Ми започаткуємо новий виток розвитку “Мрії”, що стане поштовхом для створення прогресивної та успішної аграрної компанії у наступні 5-10 років”, - зазначив Саймон Чернявський.

Про Саймона Чернявського

Новий генеральний директор “Мрії” Саймон Чернявський має понад 20-річний досвід роботи в країнах СНД на керівних посадах в аграрному секторі і сфері товарів масового споживання та роздрібної торгівлі. Отримав ступінь бакалавра міжнародних відносин і російської мови в коледжі Вассар (США) і ступінь МВА в міжнародній бізнес-школі Insead.

– “Мої батьки українські емігранти з Одеси. Дід емігрував ще до революції, він був музикантом, віолончелістом, і свого часу поїхав до Лондона вчитись у консерваторії. Проте в мене завжди було бажання повернутись на батьківщину своїх прадідів, з юнацького віку вивчав мови. Мені цікаво було дізнатись більше про своє коріння, і ось я вже шість років живу і працюю в Україні, тут ростуть мої діти – три донечки.

Моя мрія – побудувати в Україні показову аграрну компанію, за всіма міжнародними стандартами, щоб до нас приїжджали люди з усього світу і ми мали чим поділитися. Щоб кожен житель регіону, де працює компанія, пишався тим, що працює в такій компанії, відчував себе частиною “Мрії”, - каже Саймон Чернявський.

23.02.2015



Рівне-Ракурс №10 від 23.02.2015p. 
На головну сторінку