Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №255 від 31.08.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Свято триває

В ЕКО МАРКЕТі є все!

В ЕКО МАРКЕТі є все!

З ранку до ночі відзначали рівняни відкриття нового супермаркету

Як і планувалося, веселощі на майданчику перед Рівненським ЦУМом тривали з одинадцятої ранку до десятої години вечора. Таким чином відзначили минулої суботи відкриття 25-го супермаркету мережі ЕКО МАРКЕТ представники компанії “ЕКО” у Рівному.

Розпочалося святкування веселими змаганнями для маленьких рівнян та їхніх батьків. Призами для переможців були набори ласощів і сувеніри від супермаркету. До речі, вибір солодощів у ЕКО МАРКЕТі просто вражає: від цукерок і печива, продукції провідних українських фірм - до ексклюзивних тортів, найсвіжіших тістечок і здоби виробництва кондитерського цеху, що працює на базі центрального універмагу. А загалом, на торгівельній площі ЕКО МАРКЕТУ представлені понад 20 000 найменувань товару.

Протягом дня не вщухали вибухи сміху та оплески, якими супроводжували глядачі виступи сміливців, що випробовували свої сили у різноманітних конкурсах та іграх. Кумедних “стрибунців на повітряних” кульках змінювали “робінгуди”, що цілили стрілками у мішені дартс, веселі ведучі загадували загадки, найкмітливіші учасники знову-таки отримували призи від ЕКО МАРКЕТу.

Кульмінаційним моментом свята став розіграш ЕКО-лотереї. За квитки у ній слугували товарні чеки ЕКО МАРАКЕТу. Бажаючих взяти участь у розіграші виявилося багато, адже в цей святковий день кілька тисяч рівнян відвідали супермаркет і придбали у ньому необхідні товари. “Комфортно, великий вибір, близько від дому, зручно добиратися”, - такими були відповіді рівнян на запитання кореспондента “РР”, чому вони зробили покупку саме в ЕКО МАРКЕТі. Щасливі переможці лотереї отримали призи - продовольчі набори. Найбільшому везунчику дістався телевізор “Тошиба”.

А увечері естафету свята підхопила молодь. Вибух емоцій у глядачів викликав конкурс на найтриваліший поцілунок закоханих. Запальні танці на “п’ятачку” євробруківки біля головного фасаду ЦУМу на вул. Соборній, 17, тривали до темна. Завершилася дискотека феєричними вогняними квітами, що розквітли у нічному небі. Супермаркет ЕКО у цей день працював у святковому режимі.

31.08.2006Валентина ЗАХАРОВА



Рівне-Ракурс №10 від 31.08.2006p. 
На головну сторінку