Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №696 від 02.03.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

700 мобілізованих склали присягу

700 мобілізованих склали присягу

Військовослужбовці Збройних Сил України, які призвані в рамках четвертої хвилі часткової мобілізації та проходять навчання на Рівненському полігоні, склали Військову присягу на вірність Українському народові.

В урочистій події взяли участь 700 мобілізованих, які проходили військову службу ще за часів Радянського Союзу та ті, хто раніше не служив у Збройних Силах. Братами по зброї стали захисники Батьківщини різних поколінь, серед яких — рідні брати, батьки та їх сини.

Як зазначив начальник Рівненського загальновійськового полігону полковник Олександр Ніколайчук, присяга є моральним елементом усвідомлення до самопожертви та беззаперечної відданості українському народові кожного воїна:

— На сьогодні військовослужбовці завершили освоювати загальновійськову підготовку та приступили до занять за військовими спеціальностями. Після цього їх направлять до військових частин, де вони пройдуть бойове злагодження та будуть у повному обсязі готові до виконання завдань.

На відміну від минулих черг мобілізації, зараз на полігоні навчаються бійці, які за будь-яку ціну намагаються здобути якомога більше знань та навичок. Жодне заняття не обходиться без десятків додаткових питань. Вивчаючи свою військову спеціальність, мобілізовані прагнуть паралельно освоїти й інші, адже в бою кожна дрібниця може стати запорукою перемоги, збереження власного життя та бойових побратимів.

02.03.2015



Рівне-Ракурс №10 від 02.03.2015p. 
На головну сторінку