Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №255 від 31.08.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Дійшли згоди

Відтепер тепло належить місту

Нові тарифи з теплопостачання в обласному центрі затверджуватиме не облрада, а Рівнерада

Акт передачі теплопостачальних підприємств “Комуненергія” та “Теплотранссервіс” із обласної комунальної власності у власність територіальної громади міста Рівного підписали напередодні свят голова Рівненської облради Олександр Данильчук та міський голова Рівного Віктор Чайка.

Подія, як розповів перший заступник міського голови Рівного Олексій ХМИЛЕЦЬКИЙ, відбулася в облмуздрамтеатрі відразу після урочистостей з нагоди Дня незалежності України.

Підписання акту, зауважив Олексій Хмилецький, означає, що всі спірні питання між обласною владою та мерією Рівного щодо майна цих підприємств вирішені. За його словами, проблеми раніше були з тим, кому в разі передачі має належати дільниця з виготовлення теплоізоляційних матеріалів, підсобне господарство та торговий дім, які входять у цілісний майновий комплекс підприємства “Комуненергія” і розташовані не в Рівному. Угодою передбачено, що вони передаються місту.

Міська влада відтепер затверджуватиме тарифи на послуги з теплопостачання. Як прогнозують фахівці, вони найближчим часом будуть винесені на розгляд депутатів Рівнеради.

Голова Рівненської ОДА Віктор МАТЧУК прогнозує підвищення тарифів на послуги КТП “Комуненергія” і КП “Теплотранссервіс”. Він зазначив, що це відбуватиметься незалежно від того, кому належатимуть теплопостачальні підприємства - області чи місту.

- Все залежатиме від вартості газу для комунальників, - наголосив Віктор Матчук. - Хоча в тарифах КТП “Комуненергія” і КП “Теплотранссервіс” закладатимуть мінімальні витрати на блакитне паливо.

31.08.2006ЗІК



Рівне-Ракурс №10 від 31.08.2006p. 
На головну сторінку