Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №697 від 12.03.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Чи є майбутнє в рівненського спорту?

Чи є майбутнє в рівненського спорту?

В наш час, коли питання виживання вийшло на першій план в абсолютної більшості громадян, проблеми розвитку спорту якось забулися. Однак є люди, які попри всі негаразди сьогодення, опікуються цією ділянкою життя. Серед них, особливо активно, працює депутат Рівненської міської ради Олександр Нес-терук. Ми попросили розповісти, що ж сьогодні твориться в цій царині.

- Дійсно, сьогодні важко всій країні. Однак в Рівному вистачає небайдужих людей, які хочуть аби наші громадяни, особливо молодь, вели активний спосіб життя. Так, минулого року ми змогли домогтися фінансування по ремонту залу в ДЮСШ №4. На цій площадці тренуються наші відомі команди «Пульсар» та «Кардинал». Сьогодні на часі ремонт спортивних споруд в СШ№ 26. В цьому учбовому закладі активно розвивається футбол, і потрібно усього пів мільйони гривень, аби довести до ладу два футбольних поля. Сподіваюсь, що в нинішньому році вдасться отримати з міського бюджету необхідну суму.

Якщо ж говорити в цілому, то спортивних об’єктів у Рівному багато, але грошей на їх утримання не вистачає катастрофічно. Це дуже негативно впливає на розвиток спорту, особливо дитячого та юнацького. Вважаю – в місті, при наявності нормальних футбольних полів, можна було б проводити масштабні змагання із «дворового футболу». Є в місті більше тридцяти команд, які б хотіли змагатися в цьому дуже популярному у молоді виді спорту. Вважаю – потрібно місцевій владі звернути більшу увагу на створення умов для розвитку масових видів спорту. Війна рано чи пізно скінчиться, а нашій державі потрібне здорове молоде покоління, яке вже з дитячих років буде вести здоровий спосіб життя.

12.03.2015Записав Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 12.03.2015p. 
На головну сторінку