Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №699 від 23.03.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Рівнянам можуть припинити подачу тепла?

Це можуть зробити лише в окремих будинках і то лише після письмової заяви мешканців. Так міський голова Рівного прокоментував вимогу прем’єр-міністра України зупинити опалювальний сезон через стрімке потепління.

- Відповідно до усної вимоги прем’єр-міністра України щодо можливого припинення теплопостачання в містах України через стрімке потепління, у Рівному прийнято наступне рішення: мешканці будинків, які мають бажання дочасно припинити подачу тепла до своїх помешкань, можуть написати колективне звернення на ім’я міського голови, начальника житлово-комунального підприємства або директора теплопостачаючого підприємства.

Після цього даний будинок буде відключений від тепла і опломбований на їх вимогу. Це дасть змогу не зупиняти котельні в місті Рівному й далі обігрівати лікарні та дитячі садки, а у разі різкого похолодання оперативно відновити теплопостачання, - наголосив міський голова Рівного Володимир Хомко.

За словами Володимира Хомка, у Рівному протягом трьох днів середньодобова температура не піднімалася вище 8-ми градусів тепла, що є підставою для завершення подачі тепла. Тому, переконаний мер, якщо достроково відключити батареї, будь-хто зможе подати на міську владу в суд і виграти справу. Водночас, міський голова визнає, що заощаджувати у нинішніх реаліях варто, і ті рівняни, які не хочуть обігрівати повітря та сплачувати чималі рахунки мають можливість зекономити.

23.03.2015



Рівне-Ракурс №10 від 23.03.2015p. 
На головну сторінку