Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №205 від 15.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Точка зору

Лідер РПУ Юрій Бойко: “Президент попередив кризу влади”

«Ті суперечності, що є у владній команді, свідчать про існування кризи влади. Криза влади – це найстрашніше, що на наш погляд попередив Президент своїм рішенням», заявив голова Республіканської партії України Юрій Бойко під час робочого візиту у Горлівці Донецької області.

«Те, що відбулося, є закономірністю. Люди у владній команді від початку були різні, їх об’єднувало лише одне – боротьба проти попереднього режиму. Коли вони прийшли до влади, проявилися їхні відмінності, різні бізнес-інтереси, різні політичні погляди», - зауважив лідер республіканців.

Юрій Бойко позитивно оцінив рішення Президента. «Президент проявив необхідну

жорсткість і поставив національні

інтереси понад інтереси приватні. Екс-прем’єр-міністр залишила наступному Уряду важку спадщину, бо проводилася авантюрна

політика, спрямована на отримання політичних дивідендів напередодні виборів за рахунок державного бюджету, а не на розвиток економіки та держави», - сказав він.

В той же час, лідер РПУ охарактеризував виконувача обов’язків Прем’єр-міністра Юрія

Єханурова як виважену та економічно грамотну людину, здатну стабілізувати економіку та не допустити країну до подальших криз. «Всі передумови для нормального зростання економіки у нас в країні є», – завірив Юрій Бойко.

15.09.2005Прес-служба Республіканської партії України



Рівне-Ракурс №10 від 15.09.2005p. 
На головну сторінку