Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №706 від 14.05.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Гастролерку із Івано-Франківщини затримали на Рівненщині

Гастролерку із Івано-Франківщини затримали на Рівненщині

Не вдалося здійснити чергову крадіжку 36-річній Євгенії, яка разом із своїми спільниками гастролювала населеними пунктами в пошуках легкої наживи. 50-річний мешканець села Перенятин, що на Радивилівщині, спіймав жінку, коли та із награбованим виходила з його будинку, одразу викликавши працівників міліції.

Зловмисниця навідалася до оселі 50-річного Віктора вранці. На той момент дома нікого не було, а сам чоловік виходив у справах. Повернувшись об 11-тій годині, на порозі зустрівся із непроханою “гостею”, яка вже встигла провести “ревізію” у будинку, звідки винесла золоті вироби та гроші. Не розгубившись, чоловіку вдалося її спіймати на гарячому.

На місці події міліціонери з’ясували, що затриманою є 36-річна Євгенія з міста Долина, що на Івано-Франківщині. Вона із трьома спільниками на автомобілі “ВАЗ–2106” гастролювала населеними пунктами, обкрадаючи безпечних господарів. Коли “колеги” побачили, що жінку спіймали, то чимдуж помчали у невідомому напрямку.

Як повідомив начальник сектору карного розшуку Радивилівського РВ УМВС України в Рівненській області Валерій Романюк, правоохоронці проводять заходи щодо встановлення спільників злочину та місце знаходження автомобіля. Викрадені речі, а це п’ять найменувань золотих виробів і 200 гривень вилучені як речові докази.

— З’ясувалося, що Євгенія спеціалізується на крадіжках і судима за вчинення аналогічних злочинів, — коментує в.о. начальника Радивилівського РВ УМВС Олександр Конюший. — У порядку статті 208 Кримінально- процесуального кодексу України підозрювана була затримана та щодо неї обрано міру запобіжного заходу — тримання під вартою. Жінка на час проведення досудового слідства перебуватиме у Рівненському слідчому ізоляторі. За частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України відкрито кримінальне провадження. Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

14.05.2015



Рівне-Ракурс №10 від 14.05.2015p. 
На головну сторінку