Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №708 від 25.05.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Агрохолдинг “МРІЯ” і “ОТП Лізинг” відновили співпрацю: агрохолдинг отримав у лізинг техніку на суму 2,8 млн. доларів

Агрохолдинг “МРІЯ” і “ОТП Лізинг” відновили співпрацю: агрохолдинг отримав у лізинг техніку на суму 2,8 млн. доларів

Агрохолдинг “МРІЯ” та “ОТП Лізинг” відновили співпрацю, яка була припинена восени 2014 року у зв’язку з технічним дефолтом, оголошеним “МРІЄЮ”. Компанії досягнули взаєморозуміння і підписали нову лізингову угоду, відповідно до якої “ОТП Лізинг” передає “МРІЇ” техніку та обладнання на суму 2,8 млн. доларів.

Згідно з угодою, агрохолдингу “Мрія” будуть передані техніка та обладнання, вилучені раніше, у зв’язку з невиконанням Компанією зобов’язань попереднього договору. Термін угоди – один рік, з можливістю пролонгації. Переговори щодо повернення решти техніки та обладнання тривають.

 “Наш основний пріоритет – відновити довіру партнерів до Компанії, - говорить Генеральний директор “МРІЯ Агрохолдинг” Саймон Чернявський. - Підписання угоди з “ОТП Лізинг” дуже важливее для нас, оскільки це не лише вагомий крок у відновленні Компанії, а й позитивний сигнал для ринку про те, що “МРІЯ” знову стає надійним і відповідальним партнером”.

Генеральний директор “ОТП Лізинг” Андрій Павлушин так прокоментував підписання договору: “Ми повірили новій команді “МРІЇ”, значною мірою тому, що давно знаємо Саймона. У нього значний кредит довіри з боку ринку. Я дуже сподіваюся, що він та його нова динамічна команда виправдають нашу довіру. У них дуже важке завдання, але я впевнений - вони впораються”.

Нагадаємо, що в лютому 2015 у зв’язку з невиконанням зобов’язань за кредитами, “МРІЯ Агрохолдинг” перейшов під контроль кредиторів. Комітетом кредиторів був призначений новий менеджмент, завдання якого – стабілізувати і відновити Компанію.

У березні 2015 року Генеральний директор “МРІЯ Агрохолдинг” Саймон Чернявський заявив, що Компанія розраховує повністю відновити виробництво до 2017 року.

25.05.2015



Рівне-Ракурс №10 від 25.05.2015p. 
На головну сторінку