Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №257 від 14.09.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ігри сильних духом

Змагаються інваліди

Змагаються інваліди

Понад сто п’ятдесят спортсменів із Володимирецького, Дубенського, Острозького, Сарненського районів та Рівного з вадами слуху, зору та з порушеннями опорно-рухового апарату взяли участь у присвячених Дню фізичної культури і спорту ХІІІ спортивних іграх інвалідів Рівненщини, що пройшли дев’ятого вересня у приміщенні облцентру “Інваспорт” та на стадіоні “Олімп”.

У футбольних змаганнях спартакіади учасників з вадами слуху перемогу святкували представники Острозької спецшколи-інтернату. Турнір з настільного тенісу виграли: у чоловіків - Юрій Понік (Острозька спецшкола-інтернат), а у жінок - Тетяна Удодова (Рівне), найсильнішим серед більярдистів став рівнянин Ігор Косенко, а у змаганнях із шашок перші місця посіли Сергій Денисюк та Тетяна Удодова.

У спартакіаді спортсменів з вадами зору у змаганнях з армспорту переможцями серед чоловіків стали: представники обласного центру Микола Гулюк (вагова категорія - до 68 кг) та Володимир Копитюк (понад 100 кг), у жінок найсильнішими виявилися рівнянки Вікторія Галінська (вагова категорія - до 61 кг) та Ольга Такун (75 кг).

Серед гравців у шахи найсильнішими стали Віталій Шишкін та Євгенія Бородіна (обоє з Рівного). У змаганнях із шашок перемогу святкували також рівняни - Петро Озарчук і Галина Никитюк.

Не менш запеклою була і боротьба учасників спартакіади серед спортсменів із вадами опорно-рухового апарату. У змаганнях з армспорту переможцями у різних категоріях стали: Віталій Мельничук (Рівне), Петро Кишенко (Кузнецовськ), Віталій Сумський (Рівне) та Михайло Наливайко (Сарненський район). Переможцем шахового турніру виявився рівнянин Анатолій Заборовський, а найвправнішим серед більярдистів став Віталій Попок (Рівне).

14.09.2006Роман Свирида



Рівне-Ракурс №10 від 14.09.2006p. 
На головну сторінку