Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №716 від 21.07.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Позиція

“УДАР”: ситуація у Мукачеві – наслідок бездіяльності влади

“УДАР”: ситуація у Мукачеві – наслідок бездіяльності влади

У зв’язку із загостреною ситуацією в країні, політрада Рівненської обласної організації партії “УДАР Віталія Кличка” зібрала позачергове засідання для висловлення власної позиції щодо подій у Мукачеві.

Як зазначив у Facebook голова Рівненської обласної організації партії “УДАР” Анатолій СИДОРУК (на фото), у всіх проблем, які зараз на поверхні, “ноги ростуть” від того, що Уряд не бачить, або, скоріше, не хоче бачити природу корупції (махрова контрабанда на митниці від західного кордону до східного, нелегальні бурштинові копальні та вугільні копанки) - все це щомісяця вимиває мільярди бюджетних гривень в кишені корупціонерів-чиновників. Змінювати лише старих виконавців на нових, а не саму прогнилу систему - шлях у нікуди.

Те, що трапилось тепер у Мукачеві - результат річної бездіяльності Уряду. Як наслідок - “Правий сектор” вирішує все силовими методами. Тому вважаємо, що позиція Президента щодо Добровольчих батальйонів має бути виваженою. Бійців треба залучати до політичного діалогу, аби не допустити повторних інцидентів. Не даймо ворогам скористатися нестабільною ситуацією всередині країни! Пам’ятаймо: хто не годує власну армію - годує армію загарбників.

Прес-служба Рівненської обласної організації партії “УДАР”

21.07.2015



Рівне-Ракурс №10 від 21.07.2015p. 
На головну сторінку