Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №718 від 03.08.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Дмитро Якимець про вибори, “чорний піар” та провокації…

Дмитро Якимець про вибори, “чорний піар” та провокації…

Кожен святкує свій день народження по - своєму. Так, лідер “Рівненського Громадського контролю” Дмитро Якимець в день свого сорокаріччя зустрівся із місцевими журналістами. Спілкування було дуже цікавим та інформативним.

Отже, про вибори

- Наведу простий приклад – щоденно в Рівному на благоустрій витрачається чверть мільйона гривень. Підкреслю - кожен день. Аби ці шалені гроші дійсно використовувалися за призначенням, Рівне було б на рівні будь-якого європейського міста за цим самим благоустроєм. В реальності ми бачимо зовсім іншу картину. Тільки за кілька місяців до мерських виборів нинішня влада міста шаленими темпами ремонтує вулиці та приводить до певного ладу подвір’я. Питання, а чим же вони займалися усі ці роки? Тому дуже важливо, щоб до міської ради прийшли нові люди, які прагнуть навести лад у Рівному. Новий виборчий закон, який прийняла Верховна Рада не є ідеальним, але це крок вперед. Особливо цінним є те, що вибори в у великих містах є двотуровими. Тобто, ставиться певний бар’єр брудним технологіям, за якими з допомогою технічних кандидатів та адміністративного ресурсу, діючим мерам вдавалося переобиратися маючи підтримку від сили 20% виборців.

Про “чорний піар”

- Думаю, що ніколи про одну людину в Рівному не було викинуто стільки брудної дезінформації як проти мене. За останні кілька місяців я дізнався про себе, що я вже витратив десятки мільйонів гривень на агітацію, я є бурштиновим магнатом міжнародного рівня та, навіть, відповідальний за зупинку “АЗОТу”. Не здивуюсь, якщо невдовзі вийде інформація, що на сніданок я їм немовлят. Автори всього цього бруду мало того, що не мають совісті, але вони показують, що спроба змінити корумповану владу змушує цю саму владу вдаватися до найбрудніших технологій. Як я відношусь до всієї цієї вакханалії? Це бридко та неприємно, але якщо стільки сил витрачають керманичі міста для того, аби зробити з Дмитра Якимця монстра, то це означає, що вони бояться нас…

Про провокації

- Розуміючи, що лише “чорним піаром” нас, активістів “Рівненського Громадського контролю”, не зупинити, нинішні керманичі міста готують і масштабні провокації. Я не здивуюсь, якщо будуть придумані “акції” на кшталт побиття псевдо активістами “Рівненського Громадського контролю” якихось розклеювальників антиякимцевих плакатів, або невідомі спалять, наприклад, машину когось з дрібних міських політиків, які сьогодні нападають на нашу організацію. Хочу попередити авторів такого роду “акцій”. Не треба це робити, бо це злочин, і його організатори та виконавці будуть покарані. Потрібно змагатися на виборах ідеями, як зробити місто кращим, а життя людей затишнішим.

03.08.2015Записав Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 03.08.2015p. 
На головну сторінку