Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №258 від 21.09.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Неординарне самогубство

Сівши у свою “Таврію”, 23-річний рівнянин скерував її у бетонну огорожу приватного підприємства “Авто-Оскар”. Протаранивши бетонну стіну, водій залетів на автостоянку приватного підприємства. Зачепивши “Шевроле”, приземлився на “Фольксваген-Гольф”. План самогубства не вдався - Іван зазнав лише перелому щелепи.

Хто підпалив »Будмаркет»?

Магазин будматеріалів, який розташованимй у Дубні, спалахнув з невідомих причин. Вогнем пошкоджено пластикову вагонку, рубероїд, мінеральну вату в підсобному приміщенні. Збитки - 5 тисяч гривень.

У Костополі вкрали ікону

Священик костопільської Свято-Троїцької церкви запевнив міліціонерів, що ікона “Покрова Пресвятої Богородиці” історично-культурної цінності не має. Однак, все одно шкода...

Як дружина »виховувала» чоловіка

Жителя села Грушвиця Рівненського району госпіталізували в обласну лікарню з тяжкими опіками. З’ясувалося, що в ході конфлікту дружина вилила на тіло коханому казан гарячої води.

Нещастя на Володимиреччині

У лісі поблизу села Полиці Володимирецького району під час навантажування деревини впав з підводи і загинув місцевий 47-річний мешканець.

Горить солома

У селі Моквин Костопільського району в дідуся у господарстві згоріло 8 тонн сіна та 4 тонни соломи. Причина нещастя - хтось кинув недопалок.

21.09.2006За повідомленням ГУ МНС в Рівненській області, ЦЗГ УМВС в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 21.09.2006p. 
На головну сторінку