Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №258 від 21.09.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#А от я знаю історію!

Весільні пригоди і не тільки

Прочитала у свіжому номері римовану історію “Случай на свадьбе” і згадала два випадки, про які розповідала мамі знайома - працівниця РАГСу.

Перелюб

Він і Вона щойно побралися і святкують цю подію у ресторані. У розпал свята молода вийшла “припудрити носик”, а згодом раптово заболів живіт у свідка нареченого. Час спливає - а їх все нема та нема. Пішли шукати. Як крізь землю провалилися!

Та раптом свідок нареченої почула якісь дивні звуки з жіночого туалету. Спробувала відчинити двері - та марно. Коли двійко дужих чоловіків зламали їх - то побачили малюнок із “Камасутри”: молода в обіймах свідка, і поєднані ті не лише палкими обіймами пристрасті. Бог покарав обох за перелюб: довелося кликати лікаря, аби той за допомогою уколу роз’єднав їхні статеві органи.

Виявляється, дівчина крутила роман з обома хлопцями та чекала, хто перший зробить пропозицію, а під час весілля влаштувала “прощання” другому – зайвому. Наступного дня молодий подав на розлучення, і наречена невдовзі “вискочила” за свідка, але їхнє подружнє життя не склалося через її постійні зради та його пиятику.

Колишній же наречений, зневірившись у жіноцтві, довго не наважувався знову приміряти пута Гіменея, та, зрештою, знайшов таки свою справжню половинку, вони вже мають двоє діток і чекають на третього - братика чи сестричку.

Пожартував...

3бираеться стати на рушничок зовсім юна пара: їй - 17, він - на два роки старший. На запитання про дотримання вірності, поваги одне до одного молода відповіла ствердно, а хлопець засміявся і зухвало сказав, що ще не готовий до цього. Тоді наречена вдарила його по пиці букетом і вибігла геть зі сльозами на очах, ледь-ледь її вмовили повернутися. Молодий вибачився за невдалий жарт, і вони побралися. Та чи буде той шлюб щасливим?..

Як моя мама

»диплом» писала

Моя мама за фахом - хімік-технолог, навчалася у Дніпропетровську. Темою її дипломної роботи було дослідження того, які речовини найбільш ефективно впливають на міцність силікатної цегли. А її подруга - аспірантка Таня - мала довести, що то є ПВА (бо таку тезу висунув науковий керівник у своїй дисертації), і мама почала допомагати Тані. Робили дівчата маленькі “пігулки” з товченої цегли, додавали різні суміші, носили на завод, щоб обпалити у печі, а потім товкли у лабораторії. Як не дивно, але найбільше впливала на міцність цегли звичайнісінька вода, та як про це напишеш у дипломній?! 3брехали, що “у результаті серії проведених дослідів найбільш ефективним виявився ПВА”, і отримали свої п’ятірки. До речі, дата 18 червня була тричі знаменною у маминому житті: у цей день вона отримала диплом, через чотири роки вийшла заміж, а ще через два - народила мене.

Вальчине »лікування»

У мами була одногрупниця, яка ніколи не пила у компанії, але її сусідки по кімнаті казали, що вона завжди лягала спати із “чекушкою” в обіймах. На пари завжди приходила напідпитку.

- Чому ти п’яна?

- Я твереза!!! - а в самої ледь язик повертається. - Просто хворію трішечки.

- А чому п’єш потайки?

- Лікуюся...

21.09.2006Ольга ЗАЇКА, м.3долбунів



Рівне-Ракурс №10 від 21.09.2006p. 
На головну сторінку